Intim területre lehet bőrradírt használni?
Figyelt kérdés
Voltam 1 hónapja kozmetikusnál intim gyantán és eléggé szőrtüszőgyulladásom lett. Tiszta piros voltam, és mire elmúlt minden, kezdett visszanőni a szőr. Olvasgattam a neten a bőrradírról, és nem tudom hogy esetleg lehet e oda használni a radírt(megjegyzem csak a szeméremdombra használnám, mert csak ott pattogtam ki!). Valamint körömvirágkrémet néztem, az is jó lehet? Előre is köszii#gyanta #bőrrandír
2022. júl. 8. 15:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet bőrradírt használni, hiszen az is csak szimpla bőr ott, logikusan gondolva szerintem lehet ott is. Illetve a körömvirágkrém is szerintem rendben van, hiszen természetes alapanyagokból áll, nem hiszem, hogy bármi olyasmit tartalmazna, ami problémát okozna. De amúgy aloe vera is jó, én azt szoktam használni.
2/3 anonim válasza:
Az ott egy érzékeny terület, én oda nem használnék bőrradírt. Ha kipattogtál, akkor vegyél naturlandos körömvirág krémet, nekem ez bevált.
3/3 anonim válasza:
Ahol szőr nő ott radírozhatod is. Ha rendszeresen használod akkor szépen elkerülhető a szőrbenövés gyantázás után.
Ne testradírt használj hanem arcra valót, az kíméletesebb.
Kend be utána Bepanthennel vagy Neogranormonnal. A körömvirág krémet is ajánlani szokták, de én azt nem szeretem a szaga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!