Nőgyógyász előtt kellett már valakinek teljesen mezitelenül lenni? Vagy mellvizsgálat előtt mindig fel lehet alul öltözni? 17L
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 19:05
1/10 anonim válasza:
Pontosan! Vizsgálat alul-öltözés.Aztán vetkőzés a mellvizsgálathoz.
2/10 anonim válasza:
ahogy az első írja
ha mindent levetet az orvos, akkor spuri
3/10 anonim válasza:
ha szégyellős vagy, kérd meg, hogy oltsa le a villanyt, és a ruháidat pakold az övére
4/10 anonim válasza:
Az enyémnél le kell vetkőzni. Van, mikor arra is megkér, hogy táncoljak neki kicsit úgy. Kicsit fura, de nem bánom, mert oltári jó pasi:D
5/10 anonim válasza:
Egy orvos sem kérheti, hogy vetkőzz meztelenre. Csak az a testrészed lehet meztelen, amit éppen vizsgál!
6/10 anonim válasza:
Az én orvosom elküldött levetkőzni alulról. Amikor jöttem ki az öltözőből félmeztelenül( hosszított pólóval), a fejéhez csapott, hogy jaj mellvizsgálat... Ekkor én elindultam az öltöző irányába, de ő mondta, hogy felesleges, húzzam fel a pólómat nyugodtan.....
Kellemetlen volt egy cseppet, de kibírtam...
7/10 anonim válasza:
ha csak mellvizsgálat, akkor csak leveszed a felsőruházatot.
8/10 anonim válasza:
3 és 4-es
Ezeken szakadtam :DDDDD
9/10 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült megnevettetni:DD
(4-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!