Minden nőgyogyasz vegez mellvizsgalatot?
Meg sosem volt mellvizsgalatom es csak magamnak probalgattam en ereztem benne valamit.
A nőgyógyaszt egy rakszűres alkalmaval megkertem.
De kicsit kiakadt és azt mondta azt nem neki kell hanem magamnak kene vegezni. Annyira ciki volt, tök ledöbbentem.
Anno meg suliban lattam egy oktatófilmet és abban a nőgyógyasz csinalta. Annyira kinos volt mert utanna megcsinalta de hat en mar menekultem volna kb ugy jott le mintha undorodna.
Amugy a nögyógyászom nő, illetve mar nem ő az orvosom bar nem emiatt.
Akkor ha esetleg valaki csomot erez kihez fordulhat vagy ilyen vizsgalatot mar nem vegeznek?
Én eddig mindig magánrendelésen voltam, először egy nőnél (mert én hülye, szégyenlős voltam), őt külön megkértem rá, és megvizsgálta, de ha nem szólok, eszébe se jutott volna...
Aztán nemrég voltam egy férfi nődokinál, aki készséges volt és alapos, ő azt mondta (kérés nélkül), hogy most megvizsgálja a mellem, de innentől kezdve nekem kell heti egyszer, és ha találok valamit, azonnal menjek.
Nem nagyon szokták, legfeljebb 18-28 között, ha nagyon csinos vagy.
És esetleg kötelességből 50 felett.
Persze ez a ffi dokikra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!