Hány évesen mentél először nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy:
- mi volt az elsõ "látogatás" oka?
- renszeresen mész? milyen idõközönként?
Elõre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 16. 02:46
1/7 anonim válasza:
20 évesen. Azért, mert akkor lett az első olyan barátom, akivel már nem akartunk gumival védekezni, így elmentem a dokihoz gyógyszert íratni. Úgyis gondoltam már rá, hogy kéne egy rákszűrés, de halogattam. Így volt motiváció, egy füst alatt megcsináltattam azt is, meg egy általános kivizsgáláson is túl voltam.
2/7 anonim válasza:
Én 17 évesen voltam először, de csak azért, mert cikinek éreztem, hogy még nem voltam. Anyukámmal mentem és nagyon féltem, de a doki végtelenül rendes volt, mindent elmagyarázott, hogy mit fog csinálni, mi lesz hideg, kellemetlen lesz-e. Hozzáteszem, magánorvoshoz járok, sztk-ról nem tudok nyilatkozni. Fél évente járok a fogamzásgátló miatt, meg egyébként is jó, ha megvizsgál, és évente mindig csinál rákszűrést. Kb. ennyi, szerintem nem olyan vészes dolog, a fogorvos rosszabb:) 20/L
3/7 anonim válasza:
18 évesen mentem először (azért, mert akkor veszítettem el a szüzességemet
sajnos azért, mert az intim mosakodást túlzásba vittem, és kialakult a hüvelygomba
igen, rendszeresen, évente egyszer járok cytológiára (ha nincs semmi bajom, akkor csak évente egy alkalommal)
22/L
4/7 anonim válasza:
21 éves voltam, és azért mentem, mert az első babánkal lettem terhes.9 hetes volt a babó :) Azóta rendszeresen járok évente egy alkalommal.
5/7 anonim válasza:
19 évesen, kórházba kerültem nagyon heves hasi görcsökkel, akkor voltam először nőgyógyásznál. (Kiderült, hogy cisztám volt.)
6/7 anonim válasza:
18 éves voltam, fogamzásgátló felírása céljából, meg azért is, mert előtte fél évvel veszítettem el a szüzességem.
7/7 anonim válasza:
16 évesen mentem, mert akkor kezdtem el szexuális életet élni, aztán fogamzásgátlót is írattam. Amíg szedtem a gyógyszert, addig 3 havonta jártam receptért, évente egyszer pedig a szokásos vizsgálatra (rákszűrés, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!