Évente járok rákszűrésre. Normális az, hogy még eddig egyszer sem vizsgálta meg a melleimet?
Szólj az orvosnak, hogy vizsgálja meg.
Egyébbként saját magadnál jobban senki nem tudja ellenőrizni, mert te neked kell a legjobban ismerned. Amikor az orvos is kitapint rajta valamit, akkor az már minimum 1 cm átmérőjű!
Úgyhogy tessék havonta 2 havonta mensi közötti időben ellenőrizgetni!
Hát elég szégyen az orvosra nézve, hogy neked kell szólni, mert magától nem jut eszébe.
Mondd meg neki, hogy nézze meg.
15 éves kromtól jártam rendszeresen nőgyógyászati szűrésre, nagyon érdekes, hogy nekem egyszer sem vizsgálták meg a melleimet. Egyszer kértem az orvost, hogy mutassa meg, hogy kell...Két évvel ezelőtt kijöttünk Németországba, kétszer voltam nőgyógyászanál és mindkét esetben mellvizsgálattal kezdte az orvos. Nem kicsit lepődtem meg. :)
Szomorú, hogy otthon nem találkoztam olyan orvossal, aki ezt fontosnak tartotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!