Rákszürésre visszahivtak 3 hónap múlva, mert gyulladást mutatott ki, akkor ez nem a méhnyakrák igaz?
Figyelt kérdés
Levelet nem kaptam én telefonáltam az orvosnak hogy milyen lett az eredmény.Az asszisztens mondta hogy menjek vissza január végén,október végén vették le.Ha rák lenne akkor egyből vissza hivnának?Nagyon félek.:-(2011. dec. 17. 07:24
1/5 anonim válasza:
Ne izgulj, ha komolyabb gond lenne akkor nem 3 hónap múlva hivtak volna vissza, hanem azonnal.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem tudom mennyi a P érték,azt nem mondták,csak azt hogy van egy kis gyulladás,és január végén menjek vissza,mert leveszik megint a szürést.Én is arra gondolok,ha gond lenne,akkor egyből vissza hivnának.
2011. dec. 17. 13:43
4/5 -Pimpike- válasza:
Szia, írtak fel rá valamit?Nekem is volt ilyen pici gyulladás volt a méhszájamon írt rá a doki krémet aztán elmúlt.
5/5 A kérdező kommentje:
Még semmit,mivel januárban kell visszamennem majd.
2011. dec. 17. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!