MINDEN NŐNEK SZÓL EZ A KÉRDÉS? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Az egyik nő ismerősöm azt mondja,h úgy megy wc-re,hogy ha megvan a menstruációja nem veszi ki a tampont, hanem úgy pisil,h közben benne van a tampon.
Lehetséges ez?
2012. szept. 30. 02:43
1/10 Szőrös Kacsa válasza:
Én pasi vagyok, de a pisi nem onnan jön :D
Bizony lehetséges :D
3/10 anonim válasza:
Nem azonos a hüvelynyílás és a húgycsőnyílás. Nem ártana, ha utána néznél a női anatómiának..
4/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet, miért ne lehetne?
5/10 anonim válasza:
Igen. A kettő nem egy helyről jön.
Egyébként mennyi idős vagy?
Nézz utána a neten a női nemiszerveknek. Mi másképpen vagyunk össze rakva mint ti.
Ha kaptatok már felvilágosító fűzetet suliban, olvasd el a lányoknak való részt is. :-)
6/10 anonim válasza:
Én sem veszem ki pisilés miatt mert felesleges. A többit előttem elmondták.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ismerkedj a nemi szerveddel mert pasi létemre még én is tudom, hogy a pisi nem onnan jön, ahonnan a menstruációs vér és a folyás.
8/10 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Ha pisilni megyek, én sem veszem ki mindig a tampont. Mert többet járok pisilni, mint tampont cserélni.
9/10 anonim válasza:
nem értem miért kell kioktatni kérdezőt nyilván ő is tudja hogy máshonnan jön a kettő ... valószínű hogy az ismerősének kloákája van :DD
10/10 anonim válasza:
Mindig kiszedem mert a madzagon keresztül a tampon felszívja a pisit... undorító de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!