Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor válaszolj, ha igazán nőnek érzed magad: szerinted? (kérdés alább)

Figyelt kérdés
Szerintetek a a mai férfiideál mennyire fedi az igazi férfias férfi fogalmát??
2010. ápr. 24. 13:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán..a mai pasik annyira nem férfiasak,neked kell megvédened őt..pedig fordítva kellene. kis nyámnyila alak a nagyja,főleg az ilyen emó félék,meg a kis giliszták... más világot élünk..de a csajok se normálisak,az fix

L/22

2010. ápr. 24. 13:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az első író véleményét.

Ma alig találsz igazi férfit.Lányos fiúktól a hideg is kiráz,a többi sem jobb..

2010. ápr. 24. 13:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
a mai "fériak" undoritoak!!föleg ezek az emok :D hányingert kapok tölük :D
2010. ápr. 24. 13:30
 4/19 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy kinek mi a férfias.
2010. ápr. 24. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sok férfi manapság sajnos nagyon piperkőc. A lakótársam is... Több időt tölt készülődéssel mint én! Olyan kencéi vannak, amit eddig csak nőknél láttam. Na mindegy. Az ilyen selyemfiúk számomra már nem férfiak. Elvesztik a férfiasságukat.

21 L

2010. ápr. 24. 13:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis vannak szexi,és igazán férfias fiúk.legalábbis nekem volt már dolgom egy igazán férfias fiúval.legalábbis nekem férfias volt.és vannak helyes pasik,mert nem szabad általánosítani.
2010. ápr. 24. 13:34
 7/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem feltétlenül ezek az emos emberkék miatt torzult el a "férfiasság képe"...

A nemtörődöm linkalakok, akik kihasználják a nőket, akik még az ajtót sem képesek ki nyitani...akik a "csajom", "nőm" stb jelzőkkel illetik a párjukat nem sorolhatók férfias férfi kategóriába...

Aztán a médiában sugárzott marhaság, hogy a férfiak depiláljanak, zselézzék a hajukat, járjanak fehérben, stb stb. ezek sem fedik a férfias férfi fogalmát...

Az meg, hogy nem lehet találni normális férfit hülyeség, csak szét kell nézni kicsit jobban...

2010. ápr. 24. 13:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Számomra a mai férfiak igen férfiasak, hiszen én az ilyen selyemfiúkat NEM tartom férfinak. Ők csak egy köztes átmenet a női és a férfi nem között.
2010. ápr. 24. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:
emo fiuk forever.:P:D
2010. ápr. 24. 15:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válaszok lényege.

Szerintem is kezdenek elnőiesedni, nem tudom mi lesz ebből.

Én nem tartom magam annak , az az egy biztos:D

2010. ápr. 24. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!