Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor válaszolj, ha igazán nőnek érzed magad: szerinted? (kérdés alább)
nem igazán..a mai pasik annyira nem férfiasak,neked kell megvédened őt..pedig fordítva kellene. kis nyámnyila alak a nagyja,főleg az ilyen emó félék,meg a kis giliszták... más világot élünk..de a csajok se normálisak,az fix
L/22
Osztom az első író véleményét.
Ma alig találsz igazi férfit.Lányos fiúktól a hideg is kiráz,a többi sem jobb..
Nagyon sok férfi manapság sajnos nagyon piperkőc. A lakótársam is... Több időt tölt készülődéssel mint én! Olyan kencéi vannak, amit eddig csak nőknél láttam. Na mindegy. Az ilyen selyemfiúk számomra már nem férfiak. Elvesztik a férfiasságukat.
21 L
szerintem nem feltétlenül ezek az emos emberkék miatt torzult el a "férfiasság képe"...
A nemtörődöm linkalakok, akik kihasználják a nőket, akik még az ajtót sem képesek ki nyitani...akik a "csajom", "nőm" stb jelzőkkel illetik a párjukat nem sorolhatók férfias férfi kategóriába...
Aztán a médiában sugárzott marhaság, hogy a férfiak depiláljanak, zselézzék a hajukat, járjanak fehérben, stb stb. ezek sem fedik a férfias férfi fogalmát...
Az meg, hogy nem lehet találni normális férfit hülyeség, csak szét kell nézni kicsit jobban...
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válaszok lényege.
Szerintem is kezdenek elnőiesedni, nem tudom mi lesz ebből.
Én nem tartom magam annak , az az egy biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!