Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor válaszolj, ha igazán nőnek érzed magad: szerinted? (kérdés alább)
16:55
Szóval, aki tudja, mit akar és magabiztos az férfias? Mi van, ha én egy 28 éves nő vagyok és tudom, mit akarok valamint magabiztos is vagyok? Én is férfi lennék? : D
Ezek a kis szűk gatyás, rózsaszín pólós, hajvasalóval mászkáló kisfiúk v kislányok egyáltalán nem ékei a férfinemnek. Arra azért rájöhetnének, h igazi nőnek igazi férfi kell.
a kislányok mióta ékei a férfinemnek?
Talán eben igazad van hogy igazi nönek.De tudod igazi nö is ritkábban van manapság mint régebben.
És kb 100ból 15-25év körüli nönek 80%kának bejönnek a hosszabb hajú fiuk stb.
És nem a szörös stb.férfiak.
Amugy meg menj fel vmilyen oldalra pl hotdog és észreveheted ahol van egy fiu akinek hosszabb haja van a lányok körbe nyalják annyira hogy azmár szánalmas.
Amugy nkm is a hosszabb hajú kevésbé férfias fiuk jönnek be nekem nem fontos hogy férfias legyen söt nemis kell hogy az legyen.Az oylan cuki fiúk sokkal aranyosabbak.És a férfiasság tág fogalom.Sztem egy 16éves lánynak nem alapvetö tulajdonság hogy egy fiu férfias legyen de mindneki más szal én nem általánositanék mint ahogyan manapság ez megszokott lett.
Nah ennyi le lehet pontozni akkor sem változik a véleményem.És nem kell kioktatni semmiröl nem vagyok buta v ostoba csak más a véleményem mint pár embernek itt.napá 16L
deh szépen fogalmaztam meg.
nemhiába magyarból 5ös vagyok.:D
helyesirást ne nézzétek gyorsan irok és sötét is van.
A férfias férfi fogalmát annyiban fedi le, hogy egyik férfi sem akar igazán főzni, mosni, takarítani, bevásárolni, gyereket nevelni, "csak" pénzt keresni, amit sok nőnek szintén kell még az előzőek mellett.
A férfias férfi pozitív tulajdnságait: lovagias, bátor, megvédi a nőt szintén nem találom egy férfiban sem, mivel egyik sem lovagias, ált. besz.ariak, konfliktuskerülőnek mondják magukat, pedig csak gyávák. És sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!