Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így is tudna igazán szeretni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is tudna igazán szeretni? (lent) bocsi ha hülye kérdés.

Figyelt kérdés

Kialakulóban vagy egy kapcsolatom egy sráccal, és megtudtam, hogy most szakíott nem olyan rég a volt csajával akivel 17 hónapig jártak, mert nem működött. tudna engem szeretni, nem keresné bennem a volt csaját?

amúgy neki volt már ez előtt is ilyen hosszú kapcsolata..

ő 17/f én 14/L

2010. szept. 18. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Tapasztalatból mondom,egy 17 éves fiú ˝igazán˝ szeretni nem tud.Neki nem az a szerelem,ami most neked : )) légy vele óvatos,a barátnőjét könnyen elfelejti,emiatt ne aggódj...de vigyázz arra,hogy ne ess bele túlságosan : ))
2010. szept. 18. 22:28
 2/15 A kérdező kommentje:
fúú. az szarügy mert én már totál bele vagyok esve egy ideje.. =/
2010. szept. 18. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:
dettó így voltam,aztán jó nagy majomnak nézett,végig hülyített : //
2010. szept. 18. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalok vagytok mind a ketten. Bármi megtörténhet. Vedd könnyen. Ha átvág, ne vedd a lelkedre. Ha mindez nem tetszik, akkor hagyd még pár évig a komoly kapcsolatot. Nem kell még ilyenkor.
2010. szept. 18. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én épp az első válaszoló ellentéttjét gondolom.

Ha 17évesen ilyen hosszú kapcsolata volt, és ez már nem is az első, akkor korához képest elég komoly srác lehet. Lehet, hogy még gondol majd sokat a volt bnőjére, de 17hónapos kapcsot nem is lehet elfelejteni egy pillanat alatt. Főleg hogy ilyen fiatalon mivel nem csak a mennyiségre megy, elég érzelmes srác lehet. De nem működött azt írtad, így nagy veszély nincs:) És ismét a kapcsolatainak a hosszúságát nézve, nyugodtan belezúghatsz sztem:)

2010. szept. 18. 22:38
 6/15 A kérdező kommentje:

fuhh. hát köszönöm szépen :)

ma majd lesz ami lesz :)

2010. szept. 18. 22:43
 7/15 A kérdező kommentje:
naa* bocsi.elírtam :D
2010. szept. 18. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Na egy újabb kislány akit először megdugnak, majd faképnél hagynak.
2010. szept. 18. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:

nem fog megdugni, mert 17 éves koromig minimum szűz szeretnék maradni.. és ezt neki is elmondtam :)

de köszi a választ

2010. szept. 18. 22:51
 10/15 anonim ***** válasza:
csak szeretnél és nem akarsz. Úgyis beadod a derekad....
2010. szept. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!