Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt a helyzetet nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet nem igazán értem. Csak szórakozik velem? A kérdés lejeb

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel egy évig jártam de már jó egy éve hogy szakítottunk is.

Az igazat megvallva félreléptem és jól lehordott amikor megtudta (még a családomat is szidta)ez a történet része.

Előző héten felcsöngetett és meg kérdezte nincs e kedvem le menni (beszélgetni vele) mert a városban lófrál és épp egy buszra vár.

Le mentem beszélgettünk és végül is azt is közöltem vele a beszélgetés során hogy amit tettem megbántam (a félre lépést).

Erre igazából nem mondott semmit de a beszélgetés végén oda adta a telefon számát.

Nos a beszélgetés során mondta hogy van pasija...és hogy vele él.

És azt is tudni kell hogy amikor szakítottunk akkor nagyon utált és minden rosszat mondott rám...

Akkor most egy beszélgetés során minek adja meg a számát ?

A véleményetek érdekelne. Köszönöm.

2010. máj. 17. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
csak kell neki egy lelki "szemetes", csajoknál ez bevett szokás
2010. máj. 17. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Na ja van benne valami.

Vagyis nem vagyok casanova de ez elég lehetségesnek tűnik.

2010. máj. 17. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Épp unatkozott, jól jöttél neki, mint balek. Hagyd a fenébe, keress mást! ha neki meg majd idegen f*sz kell, az ne te legyél az, keressen mást.
2010. máj. 17. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mégiscsak jártatok egy évig.. ennyi idő alatt bőben kialakul egy emberi kötődés is. Utána haragudott rád, de már lecsillapodott, új kapcsolata is van. Ha jól érte, most dumáltatok azóta először. Valószínűleg nagyon jól esett beszélgetnie veled, lehet, hogy az emberi kötődés is közrejátszik, de lehet, hogy volt pár lezáratlan kérdéskör is, amit most sikerült megbeszélni. Ez nagyon meg tudja nyugtatni a lelket, és az ilyen letisztázások, tényfeltáró beszélhetések nagyon kellemesek és érdekesek tudnak lenni. Ezért eshetett jól neki, és biztos szívesen megismételné, ezért adhatta meg a számod. Nekem is van egy volt pasim, akivel időnként sörözünk, és tökjól el tudunk dumálni. Már több mint 4 éve volt a szakítás, de mikor még friss volt, nagyon jól esett az első ilyen tényfeltárós-letisztázós beszélgetés, mert mindig jól esik helyrerakni a dolgokat. Meg bírom is mint embert. Biztos ő is kedvel téged.
2010. máj. 17. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!