Lefeküdtem két nővel (külön külön, néhány nap különbséggel) guminélkül, lehet nekem, vagy a két nőnek bármilyen fertőzése, komoly baja? Mindkettő higénikus, ápolt, és én is. Illetve az is kérdés, hogy a leírtak alapján, mekkora ez az esély?
Milyen jófej vagy, hogy megcsaltad a bnőd. Igazán gratulálok.
Ha vmelyikőtöknek van vmi baja, akkor nyilván elkaphatja a másik fél. Meg a harmadik is...
A kérdésre mondhatnánk azt hogy mindkét csaj stabil kapcsolatban van és te is! Ez komolyan csökkentené bármilyen lehetséges betegség kockázatát mivel kevés emberrel létesítetek nemi kapcsolatot.
DE!!!!
Láthatóan a megcsalás nem gond a csajnak és neked sem! és így ez a csajjal is bármikor máskor is megeshetett, mint ahogy veled is! Esetleg titokban a barátnőd vagy a másik csaj barátja is megtehette(gondolom ti is titkoljátok így ők is titkolhatják) már ezt! Innentől a kockázat nagy! Bármit elkaphatsz ami fertőzéstől függően akár csak évek múlva derül ki(ha addig nem mész el kivizsgálásra!
Vagyis igen, elkaphattál bármit és azt továbbadhattad!
A tisztálkodás pedig tényleg nincs összefüggésben a fertőzésekkel hisz a nemi betegségek "belülről" terjednek. A gombás és egyéb fertőzések meg kívülről de az ellen sem tudsz tenni sima mosakodással...
Szerintem du.ni jó!!
ha meg félre du.sz és elkapsz valamit az pech!
Legrosszabb esetben belehalsz egy jó adag szenvedés után... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!