Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudom hogy sok ilyen kérdés...

Tudom hogy sok ilyen kérdés van. A családomba minden nőnek nagy melle van, csak nekem nem nőtt még meg, vagyis egy nagyon, nagyon, nagyon kicsi, tehát még egy topot sem tudok felvenni. Szerintetek fog még nőni? 15/L ) :

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj...

Volt egy főiskolás társam, Ági. Kb csontkollekció volt a lány, minimális cicikkel. (20 éves kor körül) Apja is eléggé vékony ember, azt hittük rá hasonlít. Az anyja meg.. nem volt elhízva, még csak molett sem, viszont elég bögyös volt. Na most Ági 31 éves, túl van egy gyerekszülésen már. Igazából nem tudom mikor szedte fel a kilókat, mert az ezelőtti 5-6 éveben nem találkoztunk, csak most áprilisban. Hát én meg sem ismertem, majdnem úgy néz ki, mint az anyja! Senki nem mondaná meg a csajról, hogy csontkollekció felé hajlott 20 évesen. Hihetetlen!

2012. máj. 10. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam a te korodban, kilógtam a családi sorból. És sajnos sok-sok év után is így maradt. :(

Egy vigasztaljon, nem fog 40 éves korodban térdig lógni :)

2012. máj. 10. 20:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak mondom hogy NEM VIGASZTALT az amit modott ): De szerintetek még nekem nőhet??
2012. máj. 10. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem vigasztalt, általában ha valaki elégedetlen a mellével, tök mindegy, hogy ki és mit pofázik neki, úgyis a végén megcsináltatja a műcicit. De te még várjál kicsit, mert egy nő akár 25 éves koráig még nőhet, fejlődhet, csak sokan nem tudják ezt.
2012. máj. 10. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Na ez viszont megnyugtatott......egy kicsit.........
2012. máj. 10. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nőhet még a melled! De egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! Nem a mell mérete számít!
2012. máj. 11. 07:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 14-15 éves koromban kb semmi nem volt. Na jó, olyan volt, mintha 1-1 félbevágott nyers rántani való hús vastagságnyi emelkedés lett volna a cicik helyén. Na ez ruhában egyenlő a nullával.

Olyan 17 év körül kezdett nekem alakulni, akkor már látszott hogy valóban cici. :-) 20 év táján picit ragadtak rám a kilók mindenütt (akkor azt hittem nem leszek már vékony többet), így akkor lett olyan marék méretű, és az még alakult kb 24 éves koromig. Talán akkor értem el a csúcsméretemet. :-) A felesleges néhány kiló fenékből, hasról eltűnt idő közben, a cici picit kisebb lett, de nem jelentősen.

Azóta maradt ez a méret, tenyérméret. De mégis ciciformájú és nem olyan teljesen sík, mint 17 éves korom előtt. Ennél nagyobb nekem nem lesz, női őseimnek is ekkora. A mondás, hogy "nézd meg a lányát, vedd el az anyját", jó kiindulópont önmagunknak is: nézd meg anyádat, valószínűleg te is olyan leszel, vagy arra leszel hajlamos, ha hasonló életvitelt folytatsz, mint ő.

2012. máj. 11. 10:32
 8/9 anonim válasza:
Nekem még 19 évesen is pici volt a kosar aztán 30 éves koromra d kosárra csuszott fel néha e kosár kell. Sose gondoltam volna. Pont ugy voltam mint te nem értettem ha anyam nagymellü én mért nem de az évek alatt megnőtt talán 22 évesen kezdett nőni akkor volt b aztán par év mulva c stb. A sulyom nem valtozott csak a kosarmeretem
2012. máj. 12. 02:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Pont anyának pici melle van, de minkét nagyimnak, keresztanyámnak, unokanővéreinek eléggé nagyok, de azt mondják hogy én a nagymamám alkatát örököltem mindenben, és ezt nem csak rokonok mondják, úgy hogy remélem nekem is meg fog nőni mert nagyon zavar........
2012. máj. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!