Szemüveges vagyok! És a barátom utálja a szemüvegem, meg egy kicsit oldalasan áll. És azt mondta, hogy, ha vele vagyok ne merjem felvenni a szemüveget. Szerintetek mit csináljak most? Szerinte nem is áll jól a szemüveg rajtam.
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 13:45
1/7 bánomisén válasza:
Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.
2/7 anonim válasza:
A barátod 11 éves? :D Kb. akkor van ilyen felfogásuk. Mi az, hogy ne merjed felvenni? :D Akkor hagytam volna ott a fenébe.
3/7 anonim válasza:
Hagyd ott őt a fenébe! Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem szeret igazán!
Én is szemüveges vagyok, de mindenki így szeret ahogy vagyok. Kontaktlencsét nem nagyon szeretnék, mert a szemüveg karakteressé teszi az arcomat. :)
Állj ki magadért, mert így úgy fog ugráltatni, ahogy épp a kedve diktálja!
23/N
4/7 anonim válasza:
Talán el kellene gondolkodni a szakításon. Akkor is szemüveges voltál, mikor megismerkedtetek?
5/7 anonim válasza:
Te, kérdező, az első válaszoló k*rvajót mondott, tetszik :D
6/7 anonim válasza:
Szerintem dobd a birkát és keress magadnak egy férfit ;)
7/7 anonim válasza:
Lapátra vele! (Mármint nem a szemüveggel...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!