Kaptam szemüveget. Nem erős, de már szükséges volt. Viszont szemüveggel szürkületben rosszabbul látok, mint eleve szemüveg nélkül. Más tapasztalt ilyet?
Úgy vettem észre, hogy nem látom a különbséget a színek között, alig látom a kontúrokat, amikor rajtam van a szemüveg. Szemüveg nélkül a színkülönbségeket látom, csak éppen homályosabb. Szemüveggel napfényben/lámpafénynél mindent élesen látok. Menjek megint szemészhez?
Eleinte nem volt ilyen. Próbáltam keveset hordani a szemüveget, főleg az egyetemen, vagy tanuláshoz, és az utóbbi néhány hónapban vettem észre a problémát. Egyébként műanyag lencsém van. Amiatt lehet ez?
Köszönöm a tippet!
A farkasvakság nekem is megfordult a fejemben, de azért nem hiszem, hogy ilyen problémám lenne, mert figyelek a vitaminbevitelre, és mert ha leveszem a szemüveget, akkor ugyanúgy látok, mint korábban szürkületben, éppen csak az élességgel van gond, mint egyébként is szemüveg nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!