Csináltattam szemüveget, amivel jobban el tudom olvasni a távolabb lévő írásokat és valamivel élesebben látok, de nem mindent, miért van ez?
ma 20:16
De most lett kész és látom is vele jól a monitort és a könyveket távolról, szóval furcsa.
Egyébként nem tudod, hogy romolhat e a látásom attól, ha nem folyamatosan használom, csak bizonyos tevékenységek közben?
ma 12:24
Nem értem miért gondolsz te is feltétlenül arra, hogy rossz. Tökéletesen látok vele mindent, amikor elhoztam akkor vettem észre ezt a furcsaságot amit leírtam (a 10-emeletes sarka).
Az normális egyébként, hogy ha leveszem akkor homályosan látok egy ideig mindent, olyan fél percig aztán egy szemdörzsölés után lassan kitisztul?
tegnap 16:30
Elhiszem csak kételkedem, mert alig adtam meg adatot és rögtön azt a következtetést vonjátok le, hogy rossz a szemüveg...
Egyébként arra miért nem válaszol senki, hogy normális e az, hogy a szemüveg levétele után homályosan látok egy ideig? Ti homályosan láttok, vagy azonnal élesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!