Voltam orvosnál, és megállapították, hogy 0.5 dioptriás az egyik szemem, csináltattam szemüveget, de ezt minig kell hordani, vagy csak ha pl olvasok vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Hogy romlik gyorsabban a szemem, ha nem hordom sokat, vagy ha sokat hordom?2011. aug. 26. 20:16
1/3 anonim válasza:
Az attól függ, hogy folyamatosan kell-e hordanod, távollátó, vagy közellátó vagy-e... Ha távolra nem látsz jól, akkor folyamatosan kell hordanod, de ha közelre nem látsz jól pl nem bírod elolvasni az újságot stb, akkor nem kell mindig hordanod...
A romlás az szerintem nem ettől függ... A szemüveg nem javítja a szemet... Azért van, hogy láss...
2/3 A kérdező kommentje:
nem nagyon értek a dologhoz, de közel is meg távol is kicsit homályos a kép, a leletre meg az van írva, hogy 100 fokkal kell elfordítani a lencsét, meg a lencse dobozára egyszer -50 egyszer meg +50 van írva((egy lencsére) nem egészen értem h mit jelentenek ezek
2011. aug. 26. 21:36
3/3 A kérdező kommentje:
elírtam, bocs, nem -50 és +50, hanem -0.5 és +0.5
2011. aug. 27. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!