A mellrák ellen hány éves kortól lehet beadni az oltást?
Mellrák ellen van oltás????
Nem a méhnyakrákra gondolsz?
Az valószínűleg nem mellrák, amire Te gondolsz, hanem Méhnyakrák, amit a HPV vírus okoz. Az ellen van védőoltás.
Én is be vagyok oltva, de ha javasolhatok Neked valamit: nem tudom hány éves vagy, de 13-14 éves korodig inkább ne adasd be. Illetve mindenképpen az első szexuális kapcsolatod előtt oltasd be magad.
A másik javaslat, hogy a 4-féle hpv vírus elleni oltást kérjétek, mert van olyan is, ami csak 2-féle vírussal szemben véd.
Ha van még valami kérdésed, írj nyugodtan!
Se a méhnyakrák, se más (kitalált, kamu) betegség, járvány ellen nem javaslom az oltást. Ellenben javaslom ezeket megnézni ill. elolvasni:
http://www.youtube.com/watch?v=B4TloDWPkMw
Idézet az utolsó írásból:
"Patrick Jordan US kutató és író kiváló munkája során lerántotta a leplet arról a tömegek kiirtását célzó tervről, melyet mesterségesen előállított vírusokkal és vakcinákkal akarnak véghezvinni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!