Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mellrák ellen hány éves...

A mellrák ellen hány éves kortól lehet beadni az oltást?

Figyelt kérdés
Mamám szeretné beadatni nekem az oltást, de elvileg ugy olvastam hogy nem lehet kb. 11-12 éves kor alatt(lehet rosszul tudom) Szóval nem tudja valaki hány éves kortól lehet?

2012. szept. 19. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Mellrák ellen van oltás????

Nem a méhnyakrákra gondolsz?

2012. szept. 19. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Mellrák ellen nincs oltás, csak a HPV-vírus okozta méhnyakrák ellen.
2012. szept. 19. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se hallottam még ilyen oltásról.
2012. szept. 19. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
hpv ellen 9 éves kortól
2012. szept. 19. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az valószínűleg nem mellrák, amire Te gondolsz, hanem Méhnyakrák, amit a HPV vírus okoz. Az ellen van védőoltás.

Én is be vagyok oltva, de ha javasolhatok Neked valamit: nem tudom hány éves vagy, de 13-14 éves korodig inkább ne adasd be. Illetve mindenképpen az első szexuális kapcsolatod előtt oltasd be magad.

A másik javaslat, hogy a 4-féle hpv vírus elleni oltást kérjétek, mert van olyan is, ami csak 2-féle vírussal szemben véd.

Ha van még valami kérdésed, írj nyugodtan!

2012. szept. 20. 08:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat a méhnyakrákra gondoltam, csak mindig összekeverem a kettőt! Amugy köszönöm szépen mindenkitől a választ! :)
2012. szept. 20. 17:14
 7/7 anonim válasza:
70%

Se a méhnyakrák, se más (kitalált, kamu) betegség, járvány ellen nem javaslom az oltást. Ellenben javaslom ezeket megnézni ill. elolvasni:

http://www.youtube.com/watch?v=B4TloDWPkMw

[link]

[link]

[link]

Idézet az utolsó írásból:

"Patrick Jordan US kutató és író kiváló munkája során lerántotta a leplet arról a tömegek kiirtását célzó tervről, melyet mesterségesen előállított vírusokkal és vakcinákkal akarnak véghezvinni."

2012. okt. 1. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!