Mit tudtok ez ellen ajánlani?
Sziasztok!
Már régóta a Head&Shoulders zsíros és egyben korpás hajra való samponját használom,de most már egy ideje nagyon elkezdett egyre jobban zsírosodni,és korpásodni,2-3naponta mosom. A legrosszabb az hogy nagyon viszket,és olyan korpás már másnap reggel az esti hajmosás után,hogy az csak na.
Most a gyógyszertárban vettem, kipróbáltam egy 25gyógynövényes sampont,amitől nagyon nagyon száraz lett a hajam,és ugy viszketett,hogy majd megzavarodtam vele,és igy ujra a head&shoulders-t kénytelen vagyok használni.
Nemtudom mit tudnátok ajánlani,ami bevált sampon zsírosodásra,korpásodásra?
És mit gondoltok mitől lehet ez,hogy ennyire viszket meg korpásodik most?
Köszönöm előre is.
OK, bőrgyógyász látta már? menj el hétfőn!
esetleg egy mikroszkópos vizsgálat?
mert az se mindegy, hogy száraz vagy zsíros korpád van, máshogy kell kezelni...
az is lehet, hogy már fertőzést kaptál, viszket és vérzik?
menj el dokihoz, mielőtt hajhullásod lesz, és kopaszodás miatt kellene rohangálnod....
ja és addig nuku hajfestés, pihentesd a bőröd
utána nézni ennek is:
Ártalmatlan a drága hajápoló
Az Öko-Test kutatása szerint a négy legnépszerűbb korpásodás elleni sampon, a Dove, a Garnier Fructis, a Head and Shoulders és a Pantene Pro-V is tartalmaz formaldehidet, vagy ennek származékát. A kémiai anyagot, melynek oldata a legtöbb baktériumot és gombát elpusztítja, a Nemzetközi Rákkutató Ügynökség 2004-ben nyilvánította rákkeltőnek. Az egyetlen sampon, amely minden szempontnak megfelelt, soha nem szerepelt még reklámfilmben. A Lavera búzavirág és diókivonatot tartalmazó samponját bioboltokban lehet kapni, a többiekhez képest jóval magasabb áron: 2,5 deciliter 1700 forintot kóstál az ártalmatlan hajápolószerből.
Nem vérzik,és egyébként ez a zsírosodás és korpásodás nálunk genetika. De eddig a head and shoulders jó volt,most nem értem miért nem.
Most voltam vérvételen és semmi bajom.
Soha nem festettem a hajam,és nem is fogom.
Nizoral sampon nincs már forgalomban?
Nekem az anno nagyon helyrehozta a fejem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!