Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudtok ajánlani felfázás...

Mit tudtok ajánlani felfázás ellen? Nem vészes de idegesítő h állandóan wc-re járok!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 16:44
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi!!felfázásra!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 28. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy mielőbbi látogatás ajánlok az urológiára. jobban jársz, ha ezt szakorvos kezeli, ugyanis ez bakteriális fertőzés, amit ha nem kúrálnak ki szakszerűen, állandósulhat. amíg eljutsz az orvoshoz, igyál löketszerűen nagyon sok vizet, enyhe teát.
2009. ápr. 28. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
a 2.hozzászólónak:és ha a kérdező nem férfi hanem nő:)...?
2009. ápr. 28. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindkét nemnél urológus szakorvos kezeli a húgyúti problémákat, megsúgom:)

(első)

2009. ápr. 28. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem vészes, szerintem nem kellene azonnal valami gyógyszerért menned... Próbáld ki a propolisz kapszulát, nekem ez mindig használ felfázásra. Persze, ha nagyon elhúzódik, vagy rosszabbodik, akkor természetesen orvos!
2009. ápr. 28. 19:22
 6/6 anonim válasza:

Rmeélem még időben írok:)Mindenképpen vegyél a patikában urogint!Vény nélkül kapható,és csoda gyógyszer!:)

Aránylag én is gyakran felfázok-már mentem el urológushoz,és nem talált semmit-de ez a gyógynövényes készítmény mindig segít!Próbáld ki,nem fogsz csalódni!

2009. máj. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!