Ki mit tesz a bő fehérfolyás ellen?
Figyelt kérdés
Most, hogy 2 hónap után végre kiderült, hogy nem fertőzésem van, hanem ez normális, kíváncsi lennék, ti mit tesztek ellene :) Hallottam intim mosakodó gélről is, hogy azt használják.. esetleg abból milyet, melyiket?2012. szept. 12. 21:46
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt erős folyásom, de nekem az is segített, hogy esténként nem vettem fel alulra semmit, így hagytam "lélegezni".
2/5 anonim válasza:
Az előző vagyok. Ezt még csatolom
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2012. szept. 12. 22:57
4/5 anonim válasza:
Jó ötlet amit az első válaszoló írt, hogy hagyd éjjel szellőzni a puncid, de ha nem akarsz bugyi nélkül aludni, tegyél be betétet. Ha semmi tüneted nincs, és nem kellemetlen szagú a folyás, akkor normális.
5/5 anonim válasza:
Éjszakára ne vegyél fel nadrágot/bugyit, csak pamut hálóinget. A lepedőd, meg az ágyneműhuzat is legyen pamut. Zuhanyzáshz meg hazsnálj ph4-es intim lemosó habot. A frezyderm gyárt olyat, én is azt használom, nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!