Mit tudok csinálni a sok fehérfolyás ellen?
Figyelt kérdés
Elég sok folyásom van és nem csak az elött mielött menstruálnék. Van valami ami segít ezen? Vagy mitől lehet ez? Szerintem több mint amennyinek kéne lennie.. :S2010. aug. 21. 19:54
1/4 anonim válasza:
nekem is ez van. szerintem se normális.
am bocs az offért, csak látni szeretném, ha irnak ide.
2/4 anonim válasza:
Ha a nőgyógyász nem talál semmilyen fertőzést ( a közhiedelemmel ellentétben nemcsak a túrós folyás és a viszketés jelez bajt), akkor tudomásul kell venni, hogy ilyen időszakodat éled. Nekem is volt pár évem, amíg rengeteg folyásom volt, tisztasági betét segít megőrizni a jó közérzetedet. Vígaszt jelenthet, hogy folyamatosan változik a testünk, így lehet, hogy normalizálódni fog a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Sokszor csak úgy tocsogok. Elmentem nőgyógyászhoz, alaposan megvizsgált, azt mondta nincs semmi bajom, ez "normális". Azóta elfogadtam, figyelem, hogy nem-e túrós, kellemetlen szagú, más színű, mert azt mondta, hogy akkor van baj, akkor mindenképpen menjek vissza, de egyébként minden rendben. Úgyhogy ez van. Tisztasági betétet használok mindennap, intim lemosót minden második fürdésnél ( a márkát az orvos ajánlotta), intim törlőkendőt is a frissesség és tisztaság érzésért. 16L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
azért remélem hogy majd javul valamennyire
2010. aug. 22. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!