Nektek elsö alkalomkor fájt amikor leborotváltátok a puncitokat? Mert nekem nagyon
Elvileg nem fájhatna!! Vegyél női borotvahabot,v.-zselét. Ezzel meg tudod puhítani a szőrt és bőrödet is. Először szőrnövekedéssel megegyező irányban borotváld le, majd újból habozd be, és ellentétesen is le tudod húzni. Ezzel a módszerrel elvileg sem fájni, sem kipattogzani nem szabad.
Mondjuk én csak a bikinivonalról és a szeméremdombról szoktam leszedni a fanszőrzetet, a nagyajkakról már nem, mert azt gondolom, hogy voltam kislány, most meg felnőtt nő vagyok, mellyel együtt jár, hogy szőrös a puncim. Ennyi!! Jó egészséget neked!!
Egy többgyerekes anyuka.
Nem biztos, hogy kellene borotválni, csak azért mert az a "trendi".
Sok gondot okozhat az még a késöbbiekben, és sok pénzt otthagyhats majd a nőgyógyásznál...
1. a szőrzet a szellőzés elősegítését szolgálja, nem csak "úgy" van ott.
2. a borotvával terjeszted szana meg szét a szemölcsöt
3. a nőgyőgyászok nagy többsége is egészségtelennek tartja a borotválást!
Valóban nem túl szép, amikor a bikini alsóból kikanyarog, de bőven elég lenne csak a szélén levagdosni és esetleg a hosszából, ollóval! és nem borotvával.
Ha mindenképpen szőrteleníteni akarsz, akkor fordulj kozmetikushoz, de olyanhoz, aki mézemulzióval vagy cukorgyantával dolgozik! Se a filmgyanta, se a patronos nem jó erre, és mégis sokan használják.
Az előbb említett gyantákat alkalmazva nem lesz szőrtüsző gyulladásod és higiénés szempontokat is figyelembe véve ezek a legjobb eszközök szőrtelenítséhez.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de a bikinivonaladon kívül nagyon ne szőrteleníts mást...
Az 1. válaszadó vagyok ismét! A szőrzet segíti a szellőzést??? Pont attól tud kevésbé szellőzni, és az izzadás szempontjából is előnyösebb a szőrtelenítés. A fanszőrzet a hüvely védelmét szolgálja, kevésbé tudjon nem oda való dolog belejutni. Ez pont olyan mint a szemöldök, v. szempilla, melyek elsődleges védelmi vonalai a szemnek. Ennek ellenére kamaszként még én sem szőrtelenítettem a nemi szervemet, bár akkor még nem is volt ez trendi.
Egyébként nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől, mely az volt: fáj-e az első szőrtelenítés. Elvileg nem fájhatna, bár a hosszabb szőrzetet nyilván kellemetlenebb leszedni, mint amikor már rendszeresen végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!