Holland fű: féltem, talán magamba beszéltem mivan, ha szarul leszek. Először szívtam és majdnem egy egészet utána egy cigit is. Kb 1 órával később elsápadtam és beszédültem ez azt jelenti, hogy hanyagoljam vagy köv. Alkalomkor már nem lesz bajom?
szívjál nagyon nagyon nagyon sokat.
(természetes szelekció)
először is te ironikusan gondoltad? -.^?
másodszor sztem ez nem kábszerezés ha már hollandba voltam és legális a fű miért ne.. te is élnél vele szerintem, ha nem akkor ok grat. :)
furcsa elveket vallnak egyesek...
persze h kipróbáltad ha már ott voltál, én is kipróbáltam vna. Sztem komoly bajod nem esz tőle, de ah rosszul érezted magad utánna akk hanyagold...
Magyar vagy, tehát a magyar jogok vonatkoznak rád külföldön is. Vagyis hivatalosan ott sem szívhatnál. :D
Amúgy nem lehet ezt kiszámítani, lehet, hogy semmi bajod nem lenne, de nekem egyszer "sikerült" úgy túlszívni magam, hogy azt hittem, nem élem meg a másnapot. (Hányinger, hányás, szédülés, zuhanásérzet, halálfélelem)
Szóval csak óvatosan! ;)
A lófaszt nem szívhatna... :D Kimentünk a családdal tavaly nyáron bementünk egy Café Shop-ba kértünk 2 "cigit". Hallod??!! A Pultos csaj (akinek említettem hogy Magyarországról érkeztünk) még meg is kérdezte hogy hogy tetszik hollandia... :D:D:D
Amúgy a probléma valóban az lehetett hogy nagyon sokat szívtál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!