Valaki megnyugtatna? Rettegek a katétertől!
Ma írtak ki jövőhét keddre műtétre (paraurethralis cysta), mert állandóan begyullasztja a húgycsövemet. Ezzel együtt ma volt életem első hólyagtükrözése is, borzalmasan fájt, és azóta is pengéket pisilek... :( A húgycsövem alja teljes gyulladásban van, valószínűleg ezért fájt ennyire. Rettegek a jövőheti műtéttől, de nem is a beavatkozás miatt, hanem a katéter miatt (világéletemben féltem tőle, még sosem volt), ami egy napig bennem lesz. Az is ennyire fog fájni? Utána is lesz ez a penge érzés? Egyáltalán milyen, amikor fenn van?
20/L
Nekem szülés előtt tették fel, mert már nem mehettem ki. Egy cső, amit valószínű a műtéted után tesznek fel. Ez azért is van, hogy legalább egy napig steril vizeletet kapjanak. ne aggódj, nem fájdalmas se feltenni, se levenni.
Ha megszüntetik a cystát, az állapotod jelentősen javulni fog. Mielőbbi gyógyulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!