Valaki megnyugtatna, hogy nem szenvedek borderline-ban?
23 éves lány vagyok. Ismerősömtől hallottam erről a betegségről, érdeklődtem, így hát megnéztem. Köpni-nyelni nem tudtam, amikor végigolvastam és nem volt olyan része, ami rám ne illett volna.
Wiki szerinti diagnózis:
Kicsit megijedtem... :(
Nem akarom kifejteni melyik pont, miben nyilvánul meg, csak ha nagyon muszáj, mert hosszú lenne...
elmész pszichiátriára, azt ott megnyugtatnak
vagy úgy hogy nincs BL-ed, vagy kezeléssel.
Ilyen diagnózist nem lehet egy vikipédia-cikk alapján eldönteni, ugyanis az egyrészt nem feltétlen igaz (mivel nem csak szakemberek irnak be cikkeket), máseszt az sem tudja senki megállapitani, hogy neked van-e ilyen bajod, mivel nem ismernek.
Ha gyanud van, hogy esetleg ez a betegség van veled, akkor menj el elöször a házi orvoshoz, az át tud utalni ideggyógyászati kivizsgálásra, és ott tudnak értelmes dolgot mondani neked. Vagy csak vaklárma az egész, vagy ga tényleg boldeline-s vagy, akkor tudnak kezelni,
igen én ugyanezt eljátszottam , amikor elolvastam úgy éreztem hogy mintha rólam írták volna , aztán pszichiáter körberöhögött
de én csak nem tudtam kiverni a fejemből , így fél év múlva már diagnosztizáltak ezzel és megdícsértek h nagyon szépen sikerült bebeszélni magamnak :D ne csináld utánam
Nekem pont hogy alig akartak adni valami gyógyszert, azt is nehezen értem el, hogy legalább rivotrilt kapjak, és be tudjak venni pár darabot, ha nagyon szarul vagyok (ssri-t nem szedek, mert abszolút feleslegesnek érzem). A te döntésed, hogy szedsz-e gyógyszert, a borderline tipikusan nem az az eset, amikor gyógyszerekkel akarnak teletömni, megpróbálhatják, de csak tünetet enyhíthet.
(diagnosztizált borderline)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!