Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom kiszedni a tampont...

Nem tudom kiszedni a tampont és belehalok a fájdalomba! Hogy szedjem ki?

Figyelt kérdés
ob minit tettem fel kb 6 órája most kihúztam és addig sikerült hogy kilátszik de jobban nem tudom, megnéztem és rávan tapadva a hüvely húsom! ha megmozdítom olyan fájdalmam van hogy ordítok!! most így vagyok és nemtudom mitcsináljak... kérlek mielőbb segítsetek..
2009. júl. 22. 22:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
22.29-es! Tudom, de akkor is fáj a felhelyezés. Nem vagyok szűz, férjnél vagyok és tuti normális az anatómiám. Egyszerűen béna vagyok szerintem. :)
2009. júl. 22. 23:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
tuti nem a szűzhártyád ment rá. amúgy megtelt az a tampon rendesen? mert akkor kijön simán. ha vizont csak félig, akkor nehéz kihúzni. legközelebb várd meg, míg megtelik, és húzd ki akkor, és ne hagyd bent.
2009. júl. 23. 00:02
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Várj vele, hogy teljesen megteljen. Utána már könnyen ki tudod nyomni. Ha akkor sem sikerül, akkor mindenképpen orvoshoz kell menni.
2009. júl. 23. 02:04
 34/34 anonim ***** válasza:
37%
22:30! :D
2009. júl. 23. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!