Nem tudom kiszedni a tampont és belehalok a fájdalomba! Hogy szedjem ki?
ugyanúgy, ahogy a megszorul gyűrűt, síkosítani kell.
de nem vízzel, mert attól csak megdagad.
Menj el az ügyeletes gyógyszertárba és kérj hüvelyi síkosítót (esetleg vazelin is megteszi). Óvatosan kend be, kicsit told feljebb, aztán húzd meg megint, hogy feljebb kerüljön a síkosító. Ha nem megy, menj az ügyeletre, mert olyan folyásod lesz, hogy ihaj. Ez nem játék.
Vízzel én sem próbálkoznék, mert valóban csak tovább dagad benned és még reménytelenebb lesz a helyzet.
Menj be a kórházba, ne aggódj, nem lesz baj!
szerintem is szűz vagy még..hát még próbálkozz azzal, hogy leülsz a wc-re és nyomsz, mintha kakilnál, próbálgasd, mert így a hüvelyed összeszorul, és szó szerint megszülöd a tampont. Hát a szűzhártya elrepedése fájdalmas dolog, de egyszer át kell esni rajta, csak szorítsd össze a fogad és szedd ki egy határozott mozdulattal, mert muszáj kijönnie,és minél gyorsabban megvan, annál rövidebb ideig kell szenvedni, még ha nagyon fog is fájni.szerintem egy orvos is így csinálná,hogy fogná és határozott mozdulattal kiszedné, ne lassan szedegesd!nem lesz semmi bajod.Attól, hogy véletlenül elreped a szűzhártyád, még szűz maradsz(ha nem volt fiú a puncidban :)) csak maximum a következő tamponnal nem lesznek ilyen problémák.
22l
amikor írtam még nem derült ki, hogy szűz vagy :)
22l
Szerintem az történt, hogy nem volt elég nedvesség a hüvelyedben, ami volt azt a tampon magába szívta és most szárazon odatapad a hüvely falához...
VAGY várj még reggelig, VAGY próbálj tiszta vizet folyatni a hüvelyedbe, hogy több nedvesség legyen ott, mint amit a tampon magába tud szívni.
Ekkor könnyen ki tudod majd húzni.
(Nem fog elszakadni a fonal, az nagyon erős, és úgy van a tamponba tekerve, hogy csak a tamponnal együtt tud kijönni.)
Amúgy nagyon nem ajánlom a tampont, könnyen kaphatsz tőle méhszájsebet. :[
Tapasztalat: Úgy csináld hogy megfogod a két ujjaddal (, azt a részt ahol a tampon van (ez nemtom, mitől jó, de nekem jó volt :D) és elkezdesz nyomni, mintha szülni akarnál, közbe csukd be a szemed és ne gondokj semmire csak egy nagy fájdalomra (ahhoz képest kicsi lesz, amit érezni fogsz) és legyél túl rajta minél előbb. Az a lényeg, h NE SAJNÁLD MAGAD!
Én is első tamponozó vagyok én így csináltam és nekem sikerült kiszedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!