Nem tudom kiszedni a tampont és belehalok a fájdalomba! Hogy szedjem ki?
Figyelt kérdés
ob minit tettem fel kb 6 órája most kihúztam és addig sikerült hogy kilátszik de jobban nem tudom, megnéztem és rávan tapadva a hüvely húsom! ha megmozdítom olyan fájdalmam van hogy ordítok!! most így vagyok és nemtudom mitcsináljak... kérlek mielőbb segítsetek..2009. júl. 22. 22:05
21/34 A kérdező kommentje:
Hát nem biztos hogy az, csak gyanítom mert amugy simán feltettem a tampont de nagyon megszívta magát és gondolom nem elég neki az a kis lyuk...:D :S:(
2009. júl. 22. 22:23
22/34 anonim válasza:
de ha tele van akkor kicsúszna simán.. próbálkozz mééééég
23/34 anonim válasza:
22:21! a tampont addig kell felnyomni, amíg már nem érzed, hogy ott van, akár egy ujjnyira is, akkor már nem lehet kellemetlen :)
24/34 anonim válasza:
Tényleg nem sajnáld magad, minél tovább tökölsz annál rosszabb..egyszer kihúzod, és egyszer érzel fájdalmat, ha csak piszkálgatod, persze, hogy mindig fáj! félre a hisztivel, és húzd ki egy mozdulattal...
25/34 anonim válasza:
Szerintem is ülj egy kád vízbe. Akkor teljesen megszívja magát, s ahogy próbálod majd kihúzni ( a vízben) valami nedvességet présel majd a hüvelyedbe, s talán úgy sikerül, először finom mozdulkatokkal húzogasd ki-be, aztán egyre erősebben, vagy tekerd le a zuhany végét, és a vízsugarat tartsd oda, hátha akkor is menni fog. Ha tele is lesz, akkor is ki kell jönnie.
26/34 A kérdező kommentje:
KIJÖTT!!!:D
Úgy csináltam ahogy a 22:19 es írta- Köszönöm!!!! Annyira megkönnyebbültem...Csak ezek után nem tudom fel merjek e tenni tampont...:S
2009. júl. 22. 22:32
27/34 anonim válasza:
végre:))
sztem kiicsit ne használj egy hónapot hagyj ki:D
28/34 anonim válasza:
azt én is mondtam a szülőset :P:)
véégre! gratula :)
29/34 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nem otthon vagyok és csak ezt hoztam.. most is wcpapírral szenvedek.. :D De gondoljátok ha felteszek egyet megin ilyen rossz lenne?? Mert ha igen többet rá se nézek a tamponra.. brrr.. még most is ráz a hideg
2009. júl. 22. 22:53
30/34 anonim válasza:
Hát, ha nem fáj, próbáld meg, mert a wc papír semmit nem ér, reggelre az ágy is csupa olyan lesz, még a kárpit is rajta, vagy kérj valakitől ha van a közeledben lány ismerős.ha nem próbálod meg másodjára nem fog kiderülni, hogy megtörténik-e mégegyszer, és amúgy is, mostmár tudod, hogy hogy kell kinyomni-kiszedni, szóval biztos egyszerűbb lesz, még ha be is ragad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!