Doxxxa kérdése:
Most akkor valami betegségem van vagy terhes vagyok? :O
Figyelt kérdés
5.-én kellet volna megjönnie de még mindig semmi utoljára kb. 3 és fél hónapja szexeltem akkor is védekeztünk azóta már 2-szer tuti megjött de lehet 3-szor is attól függően még lehetek terhes vagy csak simán késik?2012. aug. 10. 20:26
1/2 anonim válasza:
Ha úgy van, ahogy írtad, akkor nem vagy terhes.
Kérdés, hány éves vagy, lehet, hogy kimarad egy hónap, vagy késik pár napot.
2/2 anonim válasza:
Ritkán előfordul terhesség mellett is menstruáció, de a te esetedben már a 4-5. hónapban járnál, amikor azért már egyéb jelei is jelentkeznek a terhességnek. Ezért az esetedben nem valószínű a terhesség.
A menstruáció idejét sok dolog befolyásolja, 21 és 35 nap között még teljesen normálisnak tekintik. Tehát csak akkor kell elkezdeni aggódni, ha ennél rövidebb vagy hosszabb, és nem árt vele nőgyógyászhoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!