Sokat betegeskedtem ebben a hónapban és rendszertelen a menzesem és az exemmel 3hete voltam hétfőn, az újpasimmal azon a héten vasárnap, a mensesem még nem jött meg 1 hete azért már illet volna, akkor lehetek terhes vagy a betegségem miatt késik?
Régi pasival hétfőn,új pasival vasárnap...hát....ahogy kilépsz egy kapcsolatból,elég hamar lefekszel egy másikkal,hmmm,véleményem megvan.
Na de kérdésedre válaszolván,elég kicsi az esélye a teherbeesésnek,egy teszt már kimutatná,ha az negatív,akkor valóban menj el orvoshoz,mert más okból késik a mensid.
2-ik-nak
Mi a fene közöd van ahhoz ,hogy a Kérdező kivel csinálja????
Kérdezett valamit,TE meg lehurogod!Tartsd mg a véleményedet a körneyezetedben élőknek!Lehet TE is éppen így vagy vagy voltál,csak TE elalszol a téma felett!
Kedves Kérdező!
Ne is törődj ilyen 2-ik félékkel!
Szerintem mindenképpen az aktustól számítottan 12-14 napra csinálj egy tesztet.De szerintem nagyon kics az esélye annak,hogy előváladéktól tehrebe essél.Kívánom,hgy az legyen amit szeretnél!
Kedves 88%-os!
Szerencsére én nem ilyen típus vagyok,pont ezért írtam,hogy megvan a véleményem a dologról,mert elég abszurd...
No de TE?
te elég hevesen vetted a lapot ahhoz,hogy azt gondoljam,inkább TE vagy olyan,aki hasonló cipőben jár,vagy járt...tudod a legjobb védekezés a támadás....te ezt tetted,támadtál,mert nem tudsz védekezni.
Folytatod még a vitát?
Mert én nem.
60%-os!
Agyilag is csak ennyire telik tőled!Közöd mennyi,hogy ki,kivel,mikor csinálja?Nem eről szól a kérdés!De azt fel kellene fognod!Csak NEKED nincs annyi!!!
Nézz tükörbe!És kíváncsi vagyo tényleg befejezted-e?:)
60%-os!
Az nem baj,hogy van róla véleményed,de az már inkább gáz,hogy ki is nyílvánítod!
Főleg,hogy negatív!Olyan mint te.......
Közben meg elfelejtettem válaszolni a Kedves Kérdezőnek!
Csinálj egy tesztet,annak már ki kell mutatnia 1 hét késés után a terhességet!
Mihamarabbi gyógyulást neked!
Szomorúan olvasom egy normális, higgadt válaszadó ilyen erőteljes, agresszív és, megjegyzem: primitív letámadását. Lányok, ez nem nőies és nem szép.
A kérdést feltevőtől elnézést kérek, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ezt a mocskolódást nem tudtam szó nélkül hagyni.
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak.A tesztről én ugy tudom,hogy csak egy olyan 3-4 hét után mutassa ki pontosan:(
aki meg itt lenéz engem meg veszekszik arrol megvan a véleményem.Egyébként nem vagyok romlott nőszemély,mert az uj pasimat több mint 5éve ismerem,ennyi!Ha nem tudsz valamit ne oltogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!