Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat betegeskedtem ebben a...

Sokat betegeskedtem ebben a hónapban és rendszertelen a menzesem és az exemmel 3hete voltam hétfőn, az újpasimmal azon a héten vasárnap, a mensesem még nem jött meg 1 hete azért már illet volna, akkor lehetek terhes vagy a betegségem miatt késik?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy tulajdonképpen mindkét pasival védekeztünk,de az egyiknek az exemnek a pénisze nagyon elöváladékos volt és miellött felhuztam rá a gumit letöröltük ugyan zsepivel de mi van ha kezén maradt attol függetlenül és utána ujjazásnál bevitte az ujjával,na meg a fogászati kezelések miatt nem tudtam kávézni se mindennap mert nem ihattam tejeset és forrot se és tornázni se tudtam pedig rndszeresen hetente tornázok és hát enni se tudtam ez miatt.Meg persze rengeteg szurit kaptam és legyengültem.fogytam 5kg-t!
2009. nov. 23. 00:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, ezek szerint mégsem felnőtt... Először is: mutatja, nem mutassa. Másodszor már két hét után kimutatják az érzékenyebbek, harmadik mi köze van a teherbeesésnek a tejes és forró italokhoz??? Ez nem kamu kérdés?
2009. nov. 23. 16:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Békén hagynál??? Mennyi hülye ember van!
2009. nov. 23. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha hülyeséget kérdezel...
2009. nov. 23. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én védtelek a 88%-ommal,és olvasom,hogy többen is melletted vagyunk:)

Ne hogy már felidegesítsd magad ilyen TOTÁL PRIMITÍV ÉRTÉKELETLEN BUNKÓKON!!!

Itt látszik milyen seggagyúak írnak ide,meg másoknak is!

Csak ---elnézést,hogy ezt írom--de kifikázzák a másikat!

Amúgy meg NEM TARTOZOL SENKINEK magyarázattal,hogy mióta ismered az új pasidat!A TE életed!TE tudod mi van,és volt korábban!Nem igaz?

Még mindíg azt tudom írni a kérdésedre,hogy szerintem nagyon kicsi az esélye arra,hogy teherbe estél,mert az előváladék mégsem "az".Utánaolvastam,és az esélyed csupán 2%,akkor is,ha pé-sed volt!

2009. nov. 23. 19:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy,köszönöm szépen és teljesen igazad van:)

Egyébként volt egy terhességem már de akkor elvetéltem és akkor elöváladéktól lettem terhes:(

2009. nov. 23. 21:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Ma megjött a menstruációm:)) köszönöm a válaszokat:)
2009. dec. 1. 23:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Azért sok sikert ehhez a kapcsolatodhoz:)

2009. dec. 2. 18:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2009. dec. 2. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!