Terhes vagyok vagy valami betegségem van?
Figyelt kérdés
Már a második vérzésem is kimaradt, és két teszten túl vagyok, mind kettő negatív lett. Nem értem, akkor most mi van. Lehetek mégis terhes, vagy valamilyen betegségem van?2009. aug. 6. 23:18
1/6 anonim válasza:
Mi lenne, ha elmennél orvoshoz? már az első kimaradása után kellett volna..
2/6 anonim válasza:
Szia! Nem voltál még nőgyógyásznál? Nos a tesztek nem istenek, attól is függ, mikor csináltad, milyen minőségűvel. Előfordulhat, hogy kimarad a menstruáció, de azért egészséges nőnél, aki nem babás nem egy természetes dolog, szóval mielőbb orvoshoz kellene fordulnod. Tudom, hogy itt mindenki minden hülyeségre azt mondja, hogy hormongond, de szerintem, ha nem vagy terhes, nálad tényleg ez lehet a gubanc. Nem kell aggódnod, az ilyesmi rutin a nőgyógyászoknak illetve endokrinológusoknak. Javaslom minél előbb ismételd meg a tesztet, 10-es érzékenységűt vegyél (pl. Qupido) és reggeli első vizeletből csináld meg. Eredménytől függetlenül keresd fel mielőbb a nőgyógyászodat :) Szurkolok, hogy semmi gond ne legyen :)
3/6 anonim válasza:
A doki hogy nem jutott még eszedbe? Szerintem legalább 1 hónapja el kellett volna menned.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hétfőn mindenképp elmegyek orvoshoz. Eddig még csak azért sem mentem mert egy ideje olyan érzésem van mint mielőtt megjön. (görcsöl a hasam, kijöttek a pattanások, ingerült vagyok) De mégsem akaródzik megjönni...
2009. aug. 6. 23:33
5/6 anonim válasza:
Milyen teszteket használtál ha megkérdezhetem és mikor? Talán csak ennyi a gond. Én terhességre tippelek, és ha szeretnéd a babát, akkor szurkolok, hogy így legyen :)
6/6 A kérdező kommentje:
Az elsőre már nem emlékszem, de azt július közepén csináltam, a másodikat épp egy hete, annak a neve Corax.
Remélem neked van igazad, és baba van a dologban, nem pedig más, csak nehéz elképzelni, hogy két teszt is tévedett.
2009. aug. 6. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!