Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek mikor jött meg az első...

Nektek mikor jött meg az első mensitek? Volt valami emlékezetes dolog benne vagy valami ciki ami miatt sokáig (örökké) emlékezni fogtok rá?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 16:22
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Szeptember 24:)) hetedikes vagyok es msot szeptemberben jott meg, az oltozoben beszelgettem nehany lannyka h jejj mi meg nem menstrualunk meg gyerekek vagyunk, nem szenvedunk honaponta. Talaljatok ki mi tortent. Haza ertem es lesokkoltam attol a par csepptol, aztan multheten rajottem h megvaltas lenne ha annyi lenne mert most nagyon eros volt, remelem ha beall akkor nem elsz az.

Ciki sztori, mult heten tortent: epp korcsolyazunk es ataztam de a kabatom eltakarta a fenekem szoval nem volt vele problemam. Elestem es nem a kabatomra hanem a nadragomr aestem vagyis na ertitek es a fel palyan keresztul huztam egy piros csikot. Hat nem volt valami kellemes😅

2018. dec. 26. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!