Nektek mikor jött meg az első mensitek? Volt valami emlékezetes dolog benne vagy valami ciki ami miatt sokáig (örökké) emlékezni fogtok rá?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 16:22
1/21 anonim válasza:
Nekem pont karácsonykor, ezért emlékszem rá :)
2/21 anonim válasza:
Akkor "jó" karácsonyi ajándékod volt. :D
3/21 anonim válasza:
10 és fél éves voltam és húsvét volt.:)
Előtte nap ettem pudingot és azt hittem attól fáj a hasam, de aztán rájöttem, hogy nem az volt a ludas.:)
4/21 anonim válasza:
augusztus 20 :D mentünk volna a tüzijátékra.
5/21 anonim válasza:
6.-és 7. közötti nyári táborban XD
6/21 anonim válasza:
Az enyém 5. és 6. között, tengerparti nyaraláskor jött meg. Ráadásul rögtön 10 napig tartott, így aztán a fürdésnek lőttek. Akkoriban az járta, hogy mensivel nem igazán lehet fürdeni, így az egész nyaralás odalett számomra.
7/21 anonim válasza:
Negyedikben már majdnem év végén a napköziben jött meg. Kimentem pisilni, és igen meglepődtem! O.o Otthon meg azon cidriztem, hogyan adagoljam be kíméletesen az anyukámnak, nehogy nagyon letört legyen. :D Tesómmal próbáltam volna megdumálni, hogy hogyan megy ez, de nem akaródzott neki. Évekkel később, az iskolai orvosi kartonunkat böngészve jöttem rá, hogy neki csak később jött meg, mint nekem. :o Szóval ő majdnem 2 éves késésben volt. :D
8/21 anonim válasza:
húúú...nekem nagyon ciki volt.júliusban,egy lovastáborban jött meg,és ott bőgtem,pedig tudtam,hogy meg fog jönni,beszéltem róla az anyukámnak,hogy tudom,mi az a menzesz,és ő is mesélt dolgokat...ott kellett kérnem betétet,átázott a pizsigatyóm,és görcsöltem...soha nem fogom elfelejteni!! :)
9/21 anonim válasza:
Tesóm szülinapjakor... Egy buliban... Nem fogom soha feledni :D
10/21 anonim válasza:
nekem nyolcadikban... pont Az Ország Tesztje ment az RTL-en Vágóval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!