Nektek mikor jött meg az első mensitek? Volt valami emlékezetes dolog benne vagy valami ciki ami miatt sokáig (örökké) emlékezni fogtok rá?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 16:22
11/21 anonim válasza:
12 évesen, 6.-ban. Nem mertem szólni anyukámnak. Váratlanul ért, és ijedtemben felraktam egy normál tampont, minden nehézség nélkül. Sosem felejtem el...
12/21 anonim válasza:
11 éves voltam!amiatt emlékszem rá,mert még annyira kicsi voltam.tudtam miaz,de nem értettem miért jött már meg most.
meg arra is emlékszem hogy nem volt otthon senki,vártam míg anya végre hazajött és adott betétet :D
13/21 anonim válasza:
11 éves voltam, és amikor hazaértem a suliból elmentem pisilni, és akkor láttam meg hogy véres a bugyim. Hát eléggé kiakadtam, sikítottam is, azt hittem meg fogok halni :D
16/L
14/21 anonim válasza:
2011.1.7-én.. 13 éves voltam akkor :D
15/21 anonim válasza:
Nekem nőnapon jött meg, elég vicces volt így. :)
Felkeltem, látom hogy minden tiszta vér, rohantam be a fürdőbe, ott volt anyum, mondtam neki hogy mi újság... Ő meg mondta hogy boldog nőnapot. :D
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem: ez nagyonjó! :) emlékezetes történet!
2012. aug. 12. 22:08
17/21 anonim válasza:
Nekem is Nőnapi ajándék volt!:D
18/21 anonim válasza:
Szeptember 1. A 8. osztályt új ember ként akartam kezdeni... Sikerült xD :D
19/21 A kérdező kommentje:
Ez tényleg sikerült, és emlékezetes! (utolsónak)
2013. jan. 8. 19:14
20/21 anonim válasza:
Nekem tegnap :) 2014 januar 29. 12 èvesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!