Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. s holnap utan kell...

S. O. s holnap utan kell mennem nőgyogyaszhoz! Nagyon nagyon félek! Borzalmasan! Szerintem el se megyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még egy oltástol..,sot még a vérnyomásméréstöl is irtozom.Levetkõzni? Még anyám elõtt se! Mit tegyek?! Avagy mi lesz ott ha esetleg elmegyek? Nagyon reszletesen ha lehet!

2012. aug. 1. 16:28
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
16 evesen en is nagyon idegenkedtem, feltem a nogyogyasztol, tudom mit erzel. De mivel neked van valami tuneted, ami nem normalis, muszaj lenne elmenned, mert egyaltalan nem biztos hogy olyasmi, amit a krem elmulaszt, es lehet akar komoly bajod is belole. Ezzel nem szabad viccelni, az egeszseged a tet! Egyebkent nem kell felni tenyleg az nogyogyasztol, hidd el. 10 perc az egesz, es miutan tulesel rajta, soha tobbe nem fogsz rettegni tole, mert tudod hogy egy semmiseg. Es nem kell teljesen meztelenre vetkoznod, ha szoknyaban mesz, akkor csak a bugyit kell levenned, egyaltalan nem erzed olyan kellemetlennek a helyzeted.
2012. aug. 2. 15:45
 42/50 anonim ***** válasza:

Mi lett veled kedves kérdező?

Túlélted?

2012. aug. 21. 12:30
 43/50 A kérdező kommentje:
nem mentem haha. leszarom az egeszet. nemfogokmesztelenkedni senki idiota pedomaci elott.se csaj elott fuj
2012. szept. 12. 19:54
 44/50 anonim ***** válasza:
Hat neked nagy gondjaid lesznek meg az eletben azt hiszem, ha ennyire felvalrol veszed az egeszsegedet....!
2012. szept. 12. 20:30
 45/50 anonim ***** válasza:
43%
szerintem kellene találnod egy kedves női dokit, aki biztosan megértene téged, hiszen ő is nő, aki szintén jár nőgyógyászhoz.
2012. szept. 13. 07:41
 46/50 A kérdező kommentje:
csaj elott SE fogol levetkozni nem vok lezbi!
2012. szept. 13. 19:46
 47/50 anonim ***** válasza:
A legtobben csak segiteni probalnak, nem ilyen stilusban kellene "valaszolni". Ha meg mar ugyis eldontotted, hogy barmi tortenik te ugyse mesz orvoshoz, akkor meg minek teszel fel ilyen kerdest? Ha ne adj Isten egyszer valami komolyabb bajod lesz, nagyon meg fogod banni, hogy ilyen buta voltal. Meg igenis buta vagy, mert az egeszseged kell hogy a legfontosabb legyen. Ja, es anyukad is volt nem egyszer nogyogyasznal (ha maskor nem akkor mikor TE szulettel...) es o is a sajat es a te egszseged erdekeben ment. Es egesz biztos hogy o sem leszbi :D Nagyon nagy problemak vannak a felfogasoddal.
2012. szept. 13. 19:58
 48/50 A kérdező kommentje:
kosszonom .. nincsenek problemaim jovan?! csak meg lehetne maskep is oldani nem mesztelenul ;)
2012. szept. 16. 22:38
 49/50 anonim ***** válasza:
na jo, ugy latszik te csak a magad feje utan mesz, sok szerencset az egeszsegeddel kapcsolatban a jovoben...
2012. szept. 17. 00:29
 50/50 anonim ***** válasza:

Nem tudod egész életedben elkerülni a nőgyógyászt, mint ahogy a fogorvost sem. Például szülésnél hogy lesz majd?

keress egy kedves női orvost és mond el, hogy nagyon szégyenlős vagy. Biztosan fog segíteni neked, hogy "túléld" az első vizsgálatot.

2012. okt. 3. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!