Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. s holnap utan kell...

S. O. s holnap utan kell mennem nőgyogyaszhoz! Nagyon nagyon félek! Borzalmasan! Szerintem el se megyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még egy oltástol..,sot még a vérnyomásméréstöl is irtozom.Levetkõzni? Még anyám elõtt se! Mit tegyek?! Avagy mi lesz ott ha esetleg elmegyek? Nagyon reszletesen ha lehet!

2012. aug. 1. 16:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Ja és mennyi idős vagy? Lehet, hogy gyerek, vagy tini nőgyógyászatra kellene menned...
2012. aug. 1. 17:14
 22/50 A kérdező kommentje:
Mar megirtam h 16 de csak kontrollra.
2012. aug. 1. 17:16
 23/50 anonim ***** válasza:

na azt nyugodtan elhalaszthatod, ha nincs semmi bajod, akkor ráérsz még!

Feltételezem, hogy nem váltogatott partnerekkel élsz együtt, és nincs semmiféle viszketésed büdi zöldes-sárgás folyással.

Szép nyugodtan keress majd egy kedves dokinénit, akihez azért könnyebb elmenned és könnyebb megbeszélned a "kényesebb" esetleges problémáidat is.

és nyugi, nyugi, ne kapkodj, ne idegeskedj!

2012. aug. 1. 17:23
 24/50 A kérdező kommentje:
Dearanyos vagy koszi!! El is szalasztom!! Nem is megyek!! Kosziiii
2012. aug. 1. 17:39
 25/50 A kérdező kommentje:
Viszont viszketésem az van alul.:// az baj? Pl.a fenekembeen meg ott is.a nemiszervemben.neha nagyon viszket.szúr.de gondolom az nem baj?
2012. aug. 1. 17:42
 26/50 anonim ***** válasza:
canestennel kenegesd, nekem is az volt, elmúlik orvos nélkül is, és amúgy én is rohadtul félek még egy injekciótól is
2012. aug. 1. 17:57
 27/50 anonim ***** válasza:
34%

Hisztis p*csa vagy. ennyi. :)

pontozzatok le, ha valaki kérdez valamit, más válaszol, akkor a kérdező ne nyafogjon, ha meg már eldöntötte, akkor minek kérdezget..

2012. aug. 1. 19:20
 28/50 A kérdező kommentje:
Ki a hisztis te h*lye?! Csak nem vagyok fakir;)
2012. aug. 1. 20:56
 29/50 anonim ***** válasza:
43%

Hűha, tényleg 16 éves vagy? Azt hittem, hogy a korodbelieknek már több eszük van, és fel tudják mérni a nőgyógyászati szűrés jelentőségét, és fel tudják fogni azt, hogy vaz orvos nem kíváncsi a testedre, a nemi szervedre, ő naponta rengeteget lát, nem tudsz neki újat mutatni. Neki az a munkája, hogy megvizsgáljon, ezt sem tudod megérteni?

De tudod mit, ilyen gyerekként ne is menj el, szenvedj a fertőzéseddel.. Most komolyan, hogy lehetsz ennyire buta?

2012. aug. 1. 22:00
 30/50 anonim ***** válasza:
43%
Különben tisztában vagy a fakír jelentésével? Szerintem cseppet sem. Keress csak rá drága, meg fogsz lepődni.
2012. aug. 1. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!