Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy borzalmasan beleszerettél egy teljesen ismeretlen emberbe?
Egyáltalán ilyesmi előfordulhat? Nem vagyok már tizenéves tini,ezt szeretném leszögezni. Van egy srác a városban,reggelente mindig látom. Egyszerűen annyira szimpatikus nekem,hogy az már elmondhatatlan. Azt hiszem ismeretlenül is beleestem. olyan kedvesnek tűnik,mosolygós,nyugodt. Nagyon klassz srác lehet. Ha volt veletek ilyen,mit tettetek? Mi lett ennek a vége?
21/L
Hát ismerős a helyzet. Nekem is így volt hogy szimpatikus lánynak tűnt. Egy próbát megér alapon megpróbáltam hiszen mit veszthetek és bejött (y). Ugyan csak barátok vagyunk de nem bántam meg hogy hagytam magam az első benyomás alapján dönteni. Szerintem ennyit neked is megér.
18/F
14éves koromban belezúgtam egy srácba, akit a buszon láttam minden reggel, aztán voltam nyílt napon egy gimiben és pont megláttam, pedig jó nagy suli volt :) aztán másnap a buszmegállóban odamentem hozzá h láttam a nyíltnapon... de sajnos alig beszélgettünk és nem is lettköztünk semmi :S
dehát ez már régen volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!