Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. s holnap utan kell...

S. O. s holnap utan kell mennem nőgyogyaszhoz! Nagyon nagyon félek! Borzalmasan! Szerintem el se megyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még egy oltástol..,sot még a vérnyomásméréstöl is irtozom.Levetkõzni? Még anyám elõtt se! Mit tegyek?! Avagy mi lesz ott ha esetleg elmegyek? Nagyon reszletesen ha lehet!

2012. aug. 1. 16:28
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Ugylatom egy normalis van csak itt..bocseszka de nem fogok 1 idegen elott mesztelenul lenni soha>< de már ajánlotta az egyik kedves koommentelö h kenöca is jo nem kell orvos.ennyi
2012. aug. 1. 22:15
 32/50 anonim ***** válasza:

Persze, a kedves kommentelő tudja ám, hogy neked gombád van, vagy pedig más fertőzésed :))

Nem kell levetkőznöd, nyugodtan meghalhatsz méhnyakrákban is! Ahhoz képest 1 levetkőzés.. Úhh, hát igazad van, ne is tedd..

Nevetséges vagy, és tényleg hisztis!

2012. aug. 1. 22:17
 33/50 A kérdező kommentje:
Méhnyakrákom nem lehet,mert beoltottak ellenne ;);) bemrég 5 oltást kellett hozzá kapni;) am meg az oltást is ugy adták be h benyugtatoztak ha ennyire érdekel.mert nem tûrön.fáj
2012. aug. 1. 22:21
 34/50 anonim ***** válasza:
én voltam az a kedves válaszoló aki a krémet ajánlotta :) de nem azt mondtam, hogy feltétlenül kenje be, hanem hogy nekem is az volt a problémám és nekem segített.
2012. aug. 2. 00:57
 35/50 anonim ***** válasza:
Itt senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mi okozza a panaszaid. Ehhez mindenképpen orvosi vizsgálat kell! Aki azt írja, hogy tudja mi bajod van, és még gyógymódot is ajánl látatlanban, az nagyon felelőtlen, és Te is felelőtlen vagy, ha arra hallgatsz, aki azt sem tudja, hogy mi bajod van. Ha nem mész orvoshoz, akkor azzal még nagyobb bajt csinálsz, és így is, úgy is orvoshoz kerülsz, de akkor már nehezebb gyógyítani!!!
2012. aug. 2. 06:47
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Lányok! Egy hatalmas félreértésben éltek!!! Attól, hogy kaptatok HPV oltást még lehet méhnyakrákotok! Ugyanis az oltás CSAK!!! 4 vírus törzs ellen véd!!!! Két enyhe variáns ellen, és két súlyos, magát a rákot okozó ellen. De van ezeken kívül több is!!

Amerikai kutatók kiderítették, hogy az utóbbi időben bekövetkezett szájüregi rákért is a HPV a felelős. Úgyhogy óvatosan az orális szexel.

2012. aug. 2. 08:28
 37/50 anonim ***** válasza:

Különben tényleg csak pár törzstől véd, ugyanúgy lehet méhnyakrákod, kedvesem.

Ez az oltás az évtized legnagyobb átverése.

2012. aug. 2. 10:29
 38/50 anonim ***** válasza:

Végre, megjöttek az épeszűek is, nem csak az istápolósak. :) Amúgy igen, mindenhol azt olvashatod: "A HPV védőoltás nem helyettesíti a rendszeres kontrollt." Szóval húzzál el abba a tetves rendelőbe és vetkőzzél le (mellesleg ha hosszabb pólóban mész nem fog látszódni semmi, amíg mászkálsz..), vagy vonulj be apácának, mert, hogy így nem fogsz egy fiúval/férfivel sem lefeküdni, az is biztos.

Nem értem, hogyan élhetnek ilyen emberek a földön..

Hisztis p*csás voltam.

2012. aug. 2. 10:57
 39/50 anonim ***** válasza:

kb 23-24 éves korban kellene (?), illene elmenned nőgyógyászhoz először ellenőrzésre, ha nem élsz rendszeres nemi életet és nem váltogatod a partnereidet. Természetesen, ha valami problémád van akkor előbb, de csak azért, hogz "ellenőriztesd" magad, nem .

Miért pl. szemorvoshoz, fülészhez, gégészetre, stb..stb.. hány éves korban mész először? Hiszen a gége, tüdő, máj csont stb rák sem ritka ,..sajnos.

Majd előkeresek egy nemzetközi ajánlást és elküldöm neked.

A nőgyógyász lobbi erősebb jóval, mint a többi...

2012. aug. 2. 12:09
 40/50 anonim ***** válasza:
A magát, másokkal szemben épeszünek nevező agresszivka pedig nem biztos hogy az egyedüli épeszü az Univerzumban...
2012. aug. 2. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!