Miért véres a puncim? Lehet hogy megjött?
Figyelt kérdés
nem régen elmentem wc-re és mikor megtöröltem láttam hogy véres volt de asszem a bugyim nem volt olyan. Mostmár nem merek elmenni a wc-re mert félek hogy nagyon véres. Anyukámnak meg nem merem elmondani mert nem beszélünk ezekről és soha nem is mondott róla semmit. Néha érzem egy nagyon kicsit csíp. Szerintetek megjött?? Kérlek titeket megértőe n válaszoljatok mert kicsit megvagyok rémülve. 12/L2012. júl. 20. 17:33
41/48 A kérdező kommentje:
nem merek elmenni a wc-re mert nem akarom látni :(((
2012. júl. 21. 17:26
42/48 anonim válasza:
Nem ettel az utobbi napokban lejvaros/ketchupos kajakat? Lehet leetted magad.
43/48 A kérdező kommentje:
ne hülyéskedj már,ez nem vicces dolog -.-"
2012. júl. 21. 20:05
44/48 anonim válasza:
A barna folt a bugyin alvadt vér. Jobb, ha hozzászoksz a vérhez, mert havonta fogsz menstruálni. Véres lesz a puncid is,ha betétet használsz. Tamponnál nem, mert az bent szívja fel, de amikor cseréled, akkor is látni fogod. Nem kell túl dramatizálni a dolgot, mond meg anyukádnak, ő is nő. És ő is menstruál, apukádnak nem kell szólnod róla. Megértem, hogy nem örülsz, ha pont a nyaralás alatt jön meg, de hidd el sokszor leszel olyan helyzetben, hogy azt gondolod basszus pont most kellett megjönnie! Szokj hozzá és örülj, hogy egészségesen fejlődsz.
45/48 anonim válasza:
ne aggódj, csak menj oda, és mond hogy "anya, adsz betétet? mert azt hiszem megjött a menstruációm", amúgy meg ha nem mondod el, mert cikinek érzed, észre fogja venni, hogy esetleg olyan lett a fehérneműd..és akkor majd ő hozza szóba.:) nekem is fél éve jött meg, és nekem ő hozta szóba.Amúgy ez nem ciki, anyukáddal is megtörtént már hogy el kellet az ő anyukájának mondnia.:) sok sikert.!
46/48 A kérdező kommentje:
Azóta már megjött tegnap előtt és tegnap meg ma már semmi,am ár megbeszéltük,adott betétet,meg vett külön tisztaságit is mert már csak az kellett mert ma már nem jött meg. Köszi mindenki válaszát.
2012. júl. 24. 21:48
47/48 A kérdező kommentje:
Azt mondta majd ha nagyobb leszek használhatok tampont,csak most még ne. Csak betétet.
2012. júl. 24. 21:49
48/48 gtasas12 válasza:
Ki veszi meg a gitárom?? :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!