Ha este 10 kor megjött és én csak másnap reggel 8:35 kor vettem be a fogamzásgátlót az mennyire ad védettséget 8 nap után?
Ha ez az első, hogy tablettát szedsz, akkor minden okés.
Ha viszont neked csak a 7. napon jön meg a tablettamentes héten, akkor szerintem valami gáz van. Amúgy pedig a tablettát a szokásos időhöz képest 12 órán belül bevenni rendben van.
Igen első h szedek tablettát azért nem tudtam aznap beszedni mert nem voltam otthon, és hamarabb is jött meg.
Majd meglátjuk hogy a 7 napos szünetbe mikor jön meg remélem rendesen megjön.
És a barátommal együtt voltunk az elején csináltuk óvszer nélkül utánna már használtunk... szerinted aggódjak?!
Utolsó,nem értek egyet.
Kérdező,ez attól függ milyen gyógyszert szed.(?)
Én pl Gestomix 20at szedek,arra az van írva,hogy ha a 2-5 napon kezdem el szedni,akkor 7 napig még kiegészítő védekezés kell,utána már elhagyható(tehát a 8 napon mint esetedben is).
Egyébként én nőgyógyászt kérdeztem,szerinte teljes védelemről a gyógyszer 15.szemétől beszélhetünk már.
De olvasd el a tájékoztatót,nem hiába írják le oda amit,ha nem hatna már a 8 napon,akkor ki sem adnák,mert nem lenne biztonságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!