Miért véres a puncim? Lehet hogy megjött?
Figyelt kérdés
nem régen elmentem wc-re és mikor megtöröltem láttam hogy véres volt de asszem a bugyim nem volt olyan. Mostmár nem merek elmenni a wc-re mert félek hogy nagyon véres. Anyukámnak meg nem merem elmondani mert nem beszélünk ezekről és soha nem is mondott róla semmit. Néha érzem egy nagyon kicsit csíp. Szerintetek megjött?? Kérlek titeket megértőe n válaszoljatok mert kicsit megvagyok rémülve. 12/L2012. júl. 20. 17:33
31/48 anonim válasza:
Első vagyok megint. Ha nem a húgycsövedből jött az a barna, akkor menstruálsz. Tegyél a bugyidba betétet.
32/48 A kérdező kommentje:
nem tudom honnan jön,mert a bugyim olyan...
2012. júl. 21. 17:02
33/48 A kérdező kommentje:
milyen erős a vér amúgy? nagyon és teljesen piros??? utálom a vért eltudok tőle ájulni :((( csak kérdezem
2012. júl. 21. 17:03
34/48 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Próbáld ki azt amit már írtam, hogy akkor töröld meg a puncidat amikor éppen nem pisilsz. Ha akkor is jön ez a barnás, véres váladék, akkor menstruálsz.
35/48 A kérdező kommentje:
ajj nemár nemsokára megyünk nyaralni :(( nee :((
2012. júl. 21. 17:05
37/48 A kérdező kommentje:
az hogy ha télleg megjött akkor nem fogok tudni fürödni,pedig csak azért megyünk strandra meg balcsira mert én szeretnék és csakis miattam.... :((
2012. júl. 21. 17:06
38/48 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Akkor az egyetlen lehetőséged a tampon.
39/48 A kérdező kommentje:
ááá azt nem merem,és anyzukám sem azt használ szóval nem fogja engedni,nem merek szólni. Apukám is itthon van és előte nem merek :(( aztán ha anyukámat áthívom megkérdezi apukám is hogy mi a baj?? lehet hogy csak holnap tudom de félek hogy holnap már nagyon erős lesz és utálom a vért. Amúgy az egész tiszta vörös lesz?? És ott lent is véres lesz??
2012. júl. 21. 17:09
40/48 anonim válasza:
Hát mivel a puncidból jön a vér, így az is véres lehet. De hogy mennyi vér lesz, azt nem lehet megmondani. Viszont ha tampont nem akarsz használni, akkor sajnos le kell mondanod a fürdésről. Megint az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!