Mi ez? Elkezdtem dörzsölgetni a puncim. (többi lent)
Figyelt kérdés
1 éve kb. elkezdtem dörzsölgetni a puncim, és olyan csikiző érzés volt. Persze azóta többször csináltam, és utána fehér trutyi jött ki belőlem. Lesz valami betegségem ettől?2012. júl. 17. 12:30
1/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ami történt, az teljesen normális dolog.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor is normális ha most 13 vagyok és még nem menstruálok?? ://
2012. júl. 17. 12:40
3/12 anonim válasza:
Ha nem csíp a puncid mikor ez a fehér trutyi jön, akkor normális. :) Ne aggódj, semmi gond! :) Első voltam.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem csíp. Köszönöm hogy megnyugtattál!.:))
2012. júl. 17. 12:47
5/12 anonim válasza:
Nincs mit. :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked! :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
2012. júl. 17. 12:53
7/12 anonim válasza:
ezt hivják maszturbációnak. A "fehér trutyi" ami gondolom szintelen inkább, azért van mert az izgalmi állapot miatt benedvesedik a hüvelyed.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem. Hát ezt nagyjából sejtettem, de nem voltam biztos benne..
2012. júl. 17. 18:18
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem ártana anyukáddal elbeszélgetned. Ő biztosan felvilágosít.
10/12 anonim válasza:
Ezt pontosan úg hívják hogy maszturbáció. Ha olyan jött ki az természete dolog. Egykorú vagyok veled és én is ugyanezt csináltam és szintén ez történt :) ne aggódj :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!