Miért véres a puncim? Lehet hogy megjött?
Viszont 2. válaszoló azt szeretném kérdezni hogy hogy mondtad el anyukádnak? mit mondtál neki? hogy kezted? és ő mit mondott?
Vagy bárki válaszolhat,csak léci segítsetek
"Anya, megjött a menstruációm, légyszíves adj betétet!".
Anyukád is menstruál(t), nem fog meglepődni. Nem is értem miért kell ebből ekkora problémát csinálni.
sziia:D 2. vagyok
na szóval, ült a számítógép előtt, én meg a szobámban, nagylevegő, kimentem de aztán inába szállt a bátorságom és nem mondtam el kimentem a konyhába, és ő meg kérdezte hogy akartam vmit mondnani.? erre mondtam hogy megjött, ő: mi.? én: szerinted.? utána bementünk a fürdőbe, elővette a betétet megmutatta, ugyanezt a tamponnal:D ennyi, és sok sikert.!!!
Am nagyon örülök ezeknek a flegma és lekezelő hozzászólásoknak de nem tudom ti mit szólnátok ebben a helyzetben lennétek... Köszi!
Visont lehet nem jött meg,mert nem véres a bugyim :O vagy attól még megjöhetett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!