Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért véres a puncim? Lehet...

Miért véres a puncim? Lehet hogy megjött?

Figyelt kérdés
nem régen elmentem wc-re és mikor megtöröltem láttam hogy véres volt de asszem a bugyim nem volt olyan. Mostmár nem merek elmenni a wc-re mert félek hogy nagyon véres. Anyukámnak meg nem merem elmondani mert nem beszélünk ezekről és soha nem is mondott róla semmit. Néha érzem egy nagyon kicsit csíp. Szerintetek megjött?? Kérlek titeket megértőe n válaszoljatok mert kicsit megvagyok rémülve. 12/L
2012. júl. 20. 17:33
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
53%
Ha ezt tudod, akkor miért írtad azt, hogy nem mersz kimenni a WC-re?
2012. júl. 20. 18:06
 12/48 A kérdező kommentje:
Ajj lécives fejezd be :D :)
2012. júl. 20. 18:10
 13/48 A kérdező kommentje:

Viszont 2. válaszoló azt szeretném kérdezni hogy hogy mondtad el anyukádnak? mit mondtál neki? hogy kezted? és ő mit mondott?

Vagy bárki válaszolhat,csak léci segítsetek

2012. júl. 20. 18:27
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

"Anya, megjött a menstruációm, légyszíves adj betétet!".

Anyukád is menstruál(t), nem fog meglepődni. Nem is értem miért kell ebből ekkora problémát csinálni.

2012. júl. 20. 18:30
 15/48 anonim válasza:

sziia:D 2. vagyok

na szóval, ült a számítógép előtt, én meg a szobámban, nagylevegő, kimentem de aztán inába szállt a bátorságom és nem mondtam el kimentem a konyhába, és ő meg kérdezte hogy akartam vmit mondnani.? erre mondtam hogy megjött, ő: mi.? én: szerinted.? utána bementünk a fürdőbe, elővette a betétet megmutatta, ugyanezt a tamponnal:D ennyi, és sok sikert.!!!

2012. júl. 20. 18:36
 16/48 A kérdező kommentje:

Am nagyon örülök ezeknek a flegma és lekezelő hozzászólásoknak de nem tudom ti mit szólnátok ebben a helyzetben lennétek... Köszi!

Visont lehet nem jött meg,mert nem véres a bugyim :O vagy attól még megjöhetett??

2012. júl. 20. 18:41
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted én nem voltam ilyen helyzetben? Dehogynem. Nekem is volt első menzeszem. Csak nem értem, hogy ez miért ennyire kényes téma. Minden nő menstruál.
2012. júl. 20. 18:49
 18/48 A kérdező kommentje:
ok,elég lesz,köszönjünk EMESE!! XP
2012. júl. 20. 18:51
 19/48 A kérdező kommentje:
am meg lehet h nem is jött meg xd
2012. júl. 20. 18:57
 20/48 anonim ***** válasza:
Szia!!szerintem ne félj elmondani anyudnak,elvégre ő is átélte ugyan ezt,ebbe(felnőttek szemével néze)semmi ciki nincs,elvére mindenki menstruál...:)én amugy úgy voltam,hogy hazaértünk, és elmentem vécére,és én akkor vettem észre,hogy véres a bugyim,és akoor gyorsan behívtam anyut is,és ő adot betétet,meg minden..........nyugi ha túl leszel rajta sokkal egyszerübb lessz..... Sok sikert!!!!:)))
2012. júl. 20. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!