Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok, ha csak előváladék kerülhetett belém, és nem volt peteérésem az aktus idején?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 17:26
2/4 anonim válasza:
van esély....az első babám 1 hó próbálkozással jött össze,a második peteérés figyelés,ovu teszt stb. 9 hónap múlva,a 3, onnan tudom mert abban a hónapban a párom külföldön volt. a babám 6 hónapos volt,3 hónap mensi után,a mensi utáni 2.napon terhes lettem. szóval. nem sok de van.
3/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? Nem minden nőnek van szabályosan mindig ugyanakkor. Sőt... orgazmus hatására is kiszabadulhat egy érett petesejt. Az előváladék minimális spermát tartalmaz, de 1 is elég ahoz, hogy célba érjen :)
4/4 anonim válasza:
Lehet spontán peteérésed is. De miértnem védekezel rendesen, ha nem akarsz babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!