Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet -e terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet -e terhes?

Figyelt kérdés
CSAK BIZTOSRA MENNÉK! A barátnőmmel szexeltünk múltkor, volt gumi is. Annyi a para,hogy a gumit először véletlenül fordítva akartam feltenni... ugyebár a ''külső'' része hozzáért a hímvesszőmhöz(lehet,hogy volt előváladékom, amiben ugye spermiumok is lehetnek) , majd elmentem és csap alatt megmostam a ''külső'' részét. Nem is a gumiba élveztem el. Ezek mellett... mekkora az esélye?

2012. máj. 19. 02:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi esély rá!NYUGI!!!
2012. máj. 19. 07:20
 2/10 anonim ***** válasza:
talán 0.1% . Szóval igazából semmi esély nincs rá!
2012. máj. 19. 08:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon remélem,hogy így lesz:)

Kb hnap-hnapután kell megjönni neki... viszont egy nagyon vékony lányról van szó, akinek még nincs normálisan beállva a menstruációja

2012. máj. 19. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Még úgy sem mindig esnek teherbe a nők, hogy elélveznek bennük, ennek ellenére a védekezés fontos. Én az ajánlom, menjetek biztosra, ne mosogassátok-törölgessétek az óvszert, hanem inkább használjatok egy másikat. Ja, és ha a lány elég érett, akkor szedjen fogamzásgátlót, ami ugyan nem véd a nemi betegségek ellen, de biztonságosabb, mint az óvszer!

A terhesség pedig kizárt.

2012. máj. 21. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:

1000000%,hogy kizárt?? csak mert késik neki kb 2-3 napja.

De mondta,hogy eléggé össze-vissza jön meg neki. Mondjuk 14napig még ''egészséges'' a késés ha jól tudom.

2012. máj. 21. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kizárt, bármelyik fogamzásgátló módszer mellett teherbe lehet esni, csak persze elég kicsi valószínűséggel.

...de ha még rosszul is használják, akkor meg pláne. Mondjuk aggódnod így sem kell.

Könyörgöm, ha már gumiztok, akkor miért nem benne mész el??? Ennek mi értelme?

14 nap késés max egy frissen serdülő lánynak ok, szóval ez ne nyugtasson.

2012. máj. 21. 17:31
 7/10 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk
2012. máj. 21. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Gyorstesztet vesztek a tesszkóban azt kiderül rögtön.

Mi is mindig így csináltuk.

2012. máj. 22. 00:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap délután csináltunk és negatív lett. Akkor, ha alapból nem volt gyanús a terhesség, + gumi is volt,amibe el sem mentem... és a tesztet is megcsináltunk(több mint 2 héttel az aktus után) akkor csak nincs baj bakker...
2012. máj. 23. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
a víz semlegesíti a hímivarsejteket úgyhogy 0
2012. jún. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!