Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstruálok, lehetek terhes?
Mármint... Teherbe eshetek?
Tisztán emlékszem, hogy anno a biosztanárnőm is a naptár-módszert ajánlotta, mondván 20 éves kor alatt veszélyes a tabletta, és az óvszer nem ad elég élvezetet. Konkrét példát tudok, rá ugyanis a barátom nem tud elmenni kotonnal..
Ha megvan, és belém élvez, jöhet baba?
Nem történt még semmi, de most tanácstalan vagyok, hogy hétvégén mi legyen...
17L
A biosztanárnőd vagy hülye, vagy nem figyeltél rendesen az órán.
Lehetsz terhes. Már elég sokan szültek így gyereket. A naptár módszer sz@rt sem ér.
Na én szóltam, innentől kezdve lelked rajtra.
Vagy húzzon gumit, vagy szedjél tablettát, vagy ne szexeljetek. Pont.
Igen, lehetsz.
A biosztanárnőd egy kretén.
1. 20 éves kor alatt igen gyakori a rendszertelen menzesz, ilyen esetben a naptármódszer egy kalap szart nem ér. Ha teljesen rendszeres, akkor sem sokkal többet.
2. Mi az, hogy nem ad elég élvezetet? Talán 20 év alatt ne az legyen már a legfontosabb, hogy 100%-ig élvezd. Legyen csak 99%, de akkor legyél biztonságban, ne azon kelljen aggódni, hogy teherbe esel-e vagy sem.
3. Menzesz alatt baromira egészségtelen a szex.
És ilyen ember tart felvilágosító órát. Egyszerűen nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!