Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a barátnőm terhes az...

Lehet a barátnőm terhes az "előváladéktól"?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja együtt volt a párojával. (mindketten szüzek ) Kiverte neki, és azt mondta , hogy még nem ment el, ez csak a előtte lévő váladék. Majd hozzáért a péniszéhez, és azzal a kézzel megújjazta. A szűzhártya nem szakadt át, de hallott olyat , hogy megesik hogy valakinek már nincs , attól függetlenül hogy még nem volt fiúval együtt. Szerintetek van rá esély hogy terhes legyen? (Sokan mondták hogy beszéljen anyukájával, vagy a rokonaival, de neki nincsenek szülei mert egy autóbalesetben meghaltak. Ezért szeretnék itt normális válaszokat kapni, amivel segíthetek neki) Előre is köszönöm!

2012. jún. 19. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Ennek az esélye 0.1%.
2012. jún. 19. 09:53
 2/6 anonim válasza:
Kicsi az eselye de lehet. Ne varj tobb valaszra hanem vidd el orvoshoz, abbol baj nem lehet ha egy szakembert kerdeztek meg!
2012. jún. 19. 09:58
 3/6 anonim válasza:
Nem valószínű hogy terhes.
2012. jún. 19. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Az lesz. Vagy vetetek vele egy terhességi tesztet, vagy megveszem neki én. Hol lehet kapni, és milyen árban van?? ( Még nem kerültem ilyen helyzetbe)
2012. jún. 19. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
1000ft körül és 1x használatos.. illetve 99% pontos.. de csak az együttlét után 2héttel lehet használni..
2012. jún. 19. 10:07
 6/6 anonim válasza:
82%
Én biztosra mondom, hogy nem lesz az! :) Előváladék csak, plusz utána kézzel csinálta a lánynak, nem pénisszel, csak nyugalom, így nem lehet teherbe esni!
2012. jún. 19. 10:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!