Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki használ betétet és miért?

Ki használ betétet és miért?

Figyelt kérdés

Írjon az, aki betétet használ és indokolja is, ha lehet.

Kérlek, ne írjatok olyat hogy én nem betétet, hanem tampont használok, mert az jobb. Nem ez a kérdés. Köszi :)

2009. júl. 10. 18:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

én betétet hordok, kipróbáltam már egy-kétszer a tampont, de nemigazán megy a felhelyezés, fájdalmas kissé, nem akar csúszni akkor sem ha sok a vér. kifele meg ugye eléggé meg van dagadva, úgyhogy akkor meg azért nehezebb, de akkor legalább már nem száraz. viszont utána dől belőlem a vér, olyan mint egy dugó. mindamellett én eddig az összes orvostól és hasonlótól azt hallottam hogy nem egészséges. a gyakori használatától kidörzsölődhet belül a hám, ezért a bacilusok is könnyebben megtelepednek ott, akár rákosodáshoz is vezethet. és a tudat is furcsa, hogy egy idegen tárgy bennem van egész nap. és betétet cserélni sokkal egyszerűbb mint feldugdosni magadnak. eleve 'feldugni' valamit, elég hülyén hangzik. ez csak az én véleményem.

ja, és még valami. írta valaki hogy gusztustalan minden pisilésnél látni a véres betétet. hát, nem gusztustalanabb annál, hogy a kilógó tampon madzagot meg lepisiled. aztán az meg ott csücsül a bugyidban. utána azt húzgálod.

2010. febr. 1. 19:37
 32/32 anonim ***** válasza:

Betétpárti vagyok (13/L), most jött meg és nem merem kipróbálni a tampont. Bacitanya, és nem bírnék ránézi mikor kihúzom, és mi van ha ki se jön a szűzhártya miatt?

Libresse Normal betétet használok, nem csúszik, nem ázik át, nem csörög. Erős a vérzésem ezért 3 óránként cserélem de kibírja.

2011. júl. 2. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!